Home Uncategorized 2 SEDMICE JE PILA JABUKOVO SIRĆE NA OVAJ NAČIN: Tvrdi da je...

2 SEDMICE JE PILA JABUKOVO SIRĆE NA OVAJ NAČIN: Tvrdi da je izliječila artritis, evo kako

254
0
Advertisements

Linda je isprobala sve lijekove i terapije ali ništa nije moglo da joj ublaži bol u zglobovima, dok nije probala ovaj prirodni lijek

Linda Faulkner je 50-godišnja Britanska kojoj je 2006. godine dijagnostikovan artritis. Bol je prvo počela osjećati u šakama, a ubrzo se preselila na područje leđa i vrata te je njezino stanje iz dana u dan postajalo sve lošije.

Kako bi ublažila tegobe bolnih zglobova, isprobala je bezbroj tretmana.

Advertisements

Probala je sve, od dodataka za jačanje zglobova, poput kondroitina, glukozamina i kolagena, pa sve do opasnih steroida i lijekova protiv bolova. Nijedan tretman niti lijek nisu joj pomogli dugoročno. Nakon kratkotrajnog olakšanja bolovi u zglobovima bi se stalno vraćali.

A onda je jednog dana saznala za priču o Sari Gal, koja je izliječila artritis koristeći napitak od jabukovog sirćeta i meda. Odlučila je i sama da to proba, pa je jabukovo sirće konačno spasilo od bolova.

Jabukovo sirće za zdravlje zglobova

Već se vijekovima zna da sirće ima brojne pozitivne faktore na celokupno ljudsko zdravlje. Između ostaloga jabukovo sirće se pokazao kao odlično sredstvo koje čuva zdravlje zglobova i kostiju. Napitak od jabukovog sirćeta i meda izvrsna je kombinacija koja leči artritis. Obje namirnice povećavaju pokretljivost organizma, štite zglobove i kosti od propadanja te spjrečavaju upale.

Mješavina za liječenje artritisa

Sastojci: 1 supena kašika jabukovog sirćeta, 1 supena kašika sirovog meda, 1 šoljica vruće vode.

Priprema: U šoljicu vruće vode pomiješajte 1 kašiku jabukovog sirćeta i 1 kašiku sirovog meda. Pijte dvaput dnevno.

Linda je ovu mješavinu pila svaki dan, ujutru i uveče.

Već nakon 2 nedjelje osjetila je poboljšanje. Bilo je to prvi put od 2006. godine da je mogla živeti normalno – oslobođena od bolova.

Povezano:  SAŠA POPOVIĆ OTKRIO KAKO SKINE 5 KILOGRAMA ZA 2 NEDELJE: Za doručak kafa, ručak i večera su obavezni!

Dobrobiti jabukovog sirćeta

Smanjuje bolove u zglobovima; Bolovi u zglobovima mogu nastati zbog manjka minerala, stoga kod artritisa pomaže dijeta bazirana na namirnicama koje su bogate tim nutrijentima.

Jabukovo sirće je snažan prirodni lijek za zglobove jer sadrži obilje minerala, poput magnezijuma, kalcijuma, kalijuma i fosfora.

Novi.ba/Stil,rs