Menu Close

3 horoskopska znaka očekuju velike nevolje: Ruski astrolog Pavel Globa upozorio – evo šta vas čeka na ljeto

Čuveni ruski astrolog upozorio na velike nevolje na ljeto.

Prema čuvenom ruskom astrologu Pavelu Globi, ljeto neće biti nimalo prijatno za tri znaka Zodijaka. Astrolog je upozorio – spremite se za probleme i nevolje!

Ribe

Rođeni u znaku Riba moraće da se suoče sa “surovom realnošću”. Astrolog je savjetovao da skinu ružičaste naočare i budu mnogo oprezniji, jer bi u suprotnom osobe koje ih okužuju mogle da iskoriste njihovu pretjeranu lakovjernost. A otkrio je i kako da “prepoznaju” one koji im ne misle dobro. Prema Globi, Ribe bi trebalo da prekinu svaku komunikaciju sa osobama koji im se dodvoravaju i daju prazna obećanja. Istovremeno, bilo bi mudro da se drže ljudi koji su spremni da im saspu istinu u lice – to su iskreni prijatelji.

Jarac

Predstavnici ovog znaka suočiće se sa nizom razočarenja ovog ljeta. Svi napori koje su uložili da bi napredovali u karijeri pašće u vodu, upozorava astrolog. Neki Jarčevi će morati da se odluče na težak korak: da biraju između posla i ličnog života. Osim toga, pripadnici ovog znaka će uskoro saznati i neprijatnu istinu o voljenoj osobi.

Djevica

Prvi mesec ljeta donijet će probleme i Djevicama. Moraće da biraju između rodbine i partnera. Štaviše, odluku će morati da donesu tako da nikoga ne uvrede. Astrolog Globa savjetuje Djevice da nauče da se kontrolišu i da ne traže utjehu u hrani i al*oholu. Ipak, postoji i dobra vijest – situacija bi trebalo da se poboljša od jula, piše “Mondo“.