Home Zdravlje ALEKS (36) JE IMA 146KG! Odrekla se samo jedne namirnice i smršala...

ALEKS (36) JE IMA 146KG! Odrekla se samo jedne namirnice i smršala čak 63 kg!

610
Advertisements

Aleks Huk (36), majka dvoje djece iz Velike Britanije, za 13 godina pojela je više od 30.000 kesica čipsa, a sada je, kada se odrekla te namirnice, smršala nevjerovatnih 63 kilograma!

Od 11 godine borila se sa viškom kilograma, a dnevno je jela i do osam kesica čipsa! Poslije godina i godina dijeta njena imala je 146 kilograma, a onda je odlučila da se odrekne čipsa zauvijek. Tri godine kasnije Aleks ima 81 kilograma.

“Mršavija sam sada nego kad sam završila osnovnu školu”, rekla je Aleks.

Odbacila je čips i sve nezdrave grickalice i zamjenila ih svježim voćem i povrćem. Krenula je u teretanu i počela da trenira pet puta nedeljno sa ličnim trenerom.

Advertisements

Prije nego što je počela da vodi računa nikada nije doručkovala, jela sir, sendviče i čokolade, za večeru lazanje sa hljebom, gomilu grickalica i keksa i pila dosta gaziranih sokova.

Sada je sve to zamjenila ovsenom kašom, piletinom, povrćem, voćem, a dnevno pije i dosta vode. Kaže da nikada nije imala više samopouzdanja i da je konačno zadovoljna svojim životom i izgledom.

novi.ba/stil.rs

Povezano:  KUPUS DIJETA SKIDA 5 KG ZA 7 DANA: Veoma popularna i zdrava dijeta, kile se ne vraćaju…
Previous articleUMOR I SLABOST, OPADANJE KOSE, ČUDNE PROMJENE PONAŠANJA: 12 znakova da vašem organizmu nedostaje važan vitamin
Next articleTREBA DA ZNATE DA RAK NIKAD NIJE PRVA BOLEST- Ovo se prije njega javlja: Evo kako da na vrijeme spriječite karcinom!