Home Zdravlje Bacite ih ODMAH: Ove stvari koje držite na podu ili ispod KREVETA...

Bacite ih ODMAH: Ove stvari koje držite na podu ili ispod KREVETA privlače NESEREĆU!

1159
Advertisements

Neke stvari ne bi trebalo da držimo u kući jer privlače negativnu energiju.

Ako ove stvari odložite ispod kreveta, odmah ih promijenite. Neki predmeti nose negativnu energiju sa sobom i utiču na nas dok spavamo. Jasno je da dosta vremena provodimo u krevetu, pa ne želimo nikakve loše vibracije u njegovoj blizini.

Stvari koje bude loše uspomene

Ako vas asociraju na loše stvari, neprekidno će stvarati lošu energiju u vašem domu.

Advertisements

Pokloni i fotografije od bivših partnera ili prijatelja

Ove stavri konstantno nas tjeraju da razmišljamo o prošlosti i stvarima koje bi trebalo da preobolimo. Dakle, ako želite da se oslobodite duhova prošlosti, riješite se nepotrebnih poklona.

Iznošenja garderoba i obuća

Mnogi se teško opraštaju od starih stvari, pa im nađu neko mijesto na kojima one stoji dugo. Ako se premišljate i ne želite da se otarasite starih stvari, čuvajte ih na nekom drugom mjestu, ali nikako ispod kreveta, jer privlači bijedu.

Osušene biljke

Oko kreveta u kome spavate nikako ne smije da se nađe osušeno i uvehlo cvijeće. Ono prema vjerovanju, privlači loše zdravlje.

Povezano:  Žalfija je jedna od najzdravijih biljaka na planeti, a uopšte je ne primećujemo
Previous articleAko primjetite OVO na koži, ni slučajno ne ignorišite: Odmah se javite ljekaru, posljedice mogu da budu OZBILJNE
Next articleDA LI MED MOŽE DA SE POKVARI? Evo odgovora koliki mu je ROK TRAJANJA, iako mnogi tvrde da se može jesti VJEČNO!