Home TOP VIJESTI BOMBA ZA KRVNU SLIKU: Tri kašike dnevno, napravite ovu smjesu sami kod...

BOMBA ZA KRVNU SLIKU: Tri kašike dnevno, napravite ovu smjesu sami kod kuće

7562
Advertisements

Nemojte odlagati pripremanje ovog prirodnog lijeka – prijaće vam njegov ukus, kao i neizostavni pozitivni učinak na zdravlje.

Kod krvne slike nije važan samo broj crvenih krvnih zrnaca, već i nivo hemoglobina. Ukoliko je hemoglobin na niskom nivou, doći će do smanjenog prenosa kiseonika, a to će na kraju uzrokovati anemiju.

Narodna medicina nudi veliki broj različitih, prirodnih i efikasnih recepata kojima se postiže povećanje hemoglobina u krvi. Za ostvarivanje ovog rezultata treba se koncentrisati na one recepte koji uključuju sastojke bogate vitaminima.

Zato vam u nastavku teksta predstavljamo recept za pripremanje prirodnog eliksira koji primetno povećava broj eritrocita i pozitivno se odražava na celokupnu krvnu sliku.

Advertisements

Nemojte odlagati pripremanje ovog prirodnog leka. Prijaće vam njegov ukus, kao i neizostavni pozitivni učinak na zdravlje.

Sastojci:

– 200 ml meda

– 200 g oraha

– 200 g suvog grožđa

– 200 ml soka od šargarepe

– 200 ml soka od cvekle

– 2 limuna

Priprema:

Operite limun, presijecite ih na pola i iz svake polovine uklonite sjemenke. Sameljite ih zajedno sa korom, osim ukoliko je limun prskan, a zatim tu masu stavite u staklenu teglu od jednog litra.

Zatim dodajte med, sok od cvekle i šargarepe i sve dobro izmješajte. Potom dodajte mjlevene ili sitno sjeckane orahe i suvo grožđe i ponovo promješajte.

Navedena količina sastojaka će vam obezbijediti jedan kilogram ukusne i zdrave smjese. Pripremljeni eliksir čuvajte u tegli u frižideru. Uzimajte po jednu kašiku ove smjese prije svakog obroka, tri puta dnevno.

Još jedna dobra strana ovog lijeka jeste to što nema neželjenih efekata. Bićete puni energije, a nakon dvonedeljnog korišćenja, provjerite svoju krvnu sliku – sigurno ćete biti pozitivno iznenađeni.

Povezano:  BILJKA KOJA NE DOZVOLJAVA DA SE PREJEDATE I GOJITE: Blokira jak apetit, samo mrvicu dodajte u svako jelo i PROBLEM RIJEŠEN

Izvor: stil.kurir.rs

Previous articleČUDESNA KORA OD BANANE KAO LIJEK: Unutrašnja strana kore ima zapanjujuću ljekovitu moć…
Next articleDETOKSIKACIJA TIJELA: Metoda koja čisti crijeva, riješava bolove u leđima, vratu i zglobovima…