Home Zdravlje ČAROBNA TAČKA NA DLANU: Uradite jednostavan trik i odmah ćete se osloboditi...

ČAROBNA TAČKA NA DLANU: Uradite jednostavan trik i odmah ćete se osloboditi UMORA I STRESA

107
Advertisements

Organizam i sisteme tela, ali i izazvati reakcije koje su nam potrebne. Jedna tačka se posebno ističe, a to je magična tačka Lao Gong koja vas oslobađa umora i budi unutrašnju energiju.

Pritiskom ove tačke kroz nekoliko minuta možemo se osloboditi umora, dobiti dodatnu energiju koju možemo kanalisati u razne oblasti svog života. Tačku Lao Gong je veoma lako pronaći, nalazi se na sredini našeg dlana.

Nakon što pronađete tačku, uradite sledeće vežbe:

Vežba protiv umora i za nalet energije

Advertisements

Opustite ruku i pritisnite prst druge ruke na tačku Lao Gong. Zatim započnite glatke rotacione pokrete. Masirajte tačku ukrug dok se ne osetite opušteno i energično.

Vežba za koncentraciju

 Ako osećate da ne možete da se koncentrišete na važnu stvar, pritisnite tačku Lao Gong palcem pet puta. Duboko udahnite sa svakim pritiskom i izdahnite dok puštate prst. Za samo nekoliko minuta osetićete poboljšanje.

Vežba sa kineskim loptama

Ako nemate posebne kineske kuglice za masiranje dlanova, možete koristiti orahe ili obične loptice odgovarajuće veličine. Uzmite loptice u ruku i počnite da ih kotrljate jednu između druge u sklopljenom dlanu. Tako ćete aktivirati ne samo tačku Lao Gong, već i druge važne tačke koje će vam pomoći da se opustite.

Povezano:  NAJJAČI PRIRODNI LIJEK: Popravlja pamćenje za 80 posto, topi masnoće i poboljšava vid i sluh…
Previous article6 NAJŠTETNIJIH NAMIRNICA KOJE SVAKODNEVNO UNOSIMO A NISMO IH SVESNI…
Next articleNISMO SVESNI KOLIKO JE OVA VOĆKA ČUDESNA! Evo zašto je važno da svakog dana pojedete JEDNU BANANU