Home Horoskop ČETIRI TAJNE koje muškarac otkriva samo ŽENI KOJU VOLI…

ČETIRI TAJNE koje muškarac otkriva samo ŽENI KOJU VOLI…

110
Advertisements

Ako želite da provjerite partnera, pitajte ga o tome.

Ponekad muškarac ne želi da razgovara ni sa kim o određenim temama. Međutim, postoje stvari koje partner može da kaže, ali samo ako ga njegova voljena žena pita o tome. Ove su tajne koje muškarci otkrivaju samo ženi koju vole:

Potreba za emocionalnom podrškom: Muškarac će pokušati da učini sve kako ne bi pokazao da mu je potrebna pomoć. Kada poznajete svog partnera dovoljno dobro, naučićete da osjećate bez riječi kada ga treba podržati. Ali bolje je da pitate direktno.

Voli da vas jako zagrli: Zaljubljeni čovjek je spreman da dodiruje svoju voljenu danima. Vaša voljena osoba vam nikada nije rekla kako je dobro spavati u vašem zagrljaju? Postavite mu ovo pitanje. Vjerujte, odgovor će vas iznenaditi.

Plaši se da će vas izgubiti: Najčešće muškarci pokušavaju da od svojih najmilijih sakriju činjenicu da i oni mogu biti uplašeni. On možda ne govori direktno o tome, ali se u stvari boji da će vas izgubiti. Pokušajte da ga nekako pitate kako on zamišlja život bez vas.

Advertisements

Ljubavne fantazije: S**sualnost se često prepliće sa krivicom i sramom. I skrivene želje vaš partner može sakriti iza sedam brava. Pokušajte da ga pitate o tome.

Izvor: ženski kutak, prenosi krstarica

Povezano:  DNEVNI HOROSKOP ZA 19.03.2022.
Previous articlePRVI SASTANAK je veoma važan ŽENAMA: Bitne su im tri stvari, muškarci dobro OBRATITE PAŽNJU…
Next articleVREME JE DA BACITE NAOČARE! OVA TEHNIKA ĆE POBOLJŠATI VID ZA 97%