Home Horoskop DA LI JE ZALJUBLJEN u vas ili ste mu kombinacija: Sitnice ga...

DA LI JE ZALJUBLJEN u vas ili ste mu kombinacija: Sitnice ga odaju…

74
Advertisements

Ukoliko ste na početku veze i dobijate pomiješane signale od svog partnera, kakve su njegove namjere možete pročitati i iz ponašanja među čaršavima. Mnoge sitnice u krevetu odaju kako se muškarac zapravo osjeća i planira li da vaša veza potraje, a ovo su samo neke od njih.

Gleda partnerku u oči: Vođenje ljubavi, za razliku od s**sa koji ne prate emocije, praćeno je pogledom koji ne luta previše, emocije putuju bez riječi, putem pogleda.

Ljubi često i po cijelom tijelu: Ovakvi poljupci razlikuju se od uobičajenih ne samo po tome što traju dugo već je očigledno koliko se u njima uživa. Oni su praćeni maženjem, razmjenom emocija i pokazuju žudnju, a obično se ne zadržavaju samo na usnama. Trudi da jednako uživate, ili čak da vi uživate više.

Zaljubljenom muškarcu je veoma važno da i njegova draga bude zadovolj(e)na i važno mu je da odnos bude mnogo više od pukog vođenja ljubavi. Zato će se on potruditi i da on potraje duže i da se završi i vašim vrhuncem umjesto dostigne svoj i okrene leđa.

Pokušava da napravi romantičnu atmosferu: Ni zaljubljeni muškarci nisu imuni na iznenadni s*ks na brzinu, ali ako je ovo pravilo i vaš partner se nikad ne trudi previše oko toga da vas iznenadi, priredi vam neki trenutak za pamćenje u vidu upaljenih sveća, doručka u krevetu i sl, razmislite o tome kakav odnos on zapravo očekuje i pokušava da izgradi.

Advertisements

Ukoliko želi da ostavi bolji utisak i planira da se duže zadrži u vašem životu, on će i na muziku koja se čuje u pozadini i na to da sve bude što je nežnije moguće, prenosi krstarica.

Povezano:  OVE NEVALJALE STVARI trebalo bi da proba SVAKA ŽENA: Barem jednom...
Previous articleTEŠKO IH JE UOČITI: Skriveni simptomi koji ukazuju na RAK GRLA!
Next articleIZLIJEČITE PROŠIRENE VENE SAMI KOD KUĆE: Potpuno prirodno, lijek koji će vas spasiti muka