Home Horoskop DA LI SU OVI horoskopski znakovi najbolji izbor ZA VEZU; dobro razmislite:...

DA LI SU OVI horoskopski znakovi najbolji izbor ZA VEZU; dobro razmislite: Posesivni, teritorijalni, traže pažnju…

88
Advertisements

Kad ste u romantičnoj vezi, malo posesivnosti u početku vam možda neće smetati, ali kako vreme prolazi, posesivnost bi mogla da se pojačava pa će partner početi da vas guši. Ako je verovati astrologiji, neki horoskopski znaci više vole da kontrolišu od drugih, a proverite da li se vi ili vaš partner nalazite među njima.

ŠKORPIJA: Škorpija je jako posesivna i sklona kontroli jer nikako ne može da se reši osećaja sumnjičavosti i misli da će voljena osoba da ga izda. Iako zna da je to što radi loše, svejedno neće prestati to da rade.

BIK: Posesivnost Bikova proizlazi iz njihove potrebe da se osećaju sigurno pa mogu da postanu izuzetno teritorijalni. Bik od partnera očekuje apsolutnu odanost i vernost. Vole skupe i luksuzne stvari, ali ne žele da ih dele ni sa kim.

JARAC: Jarčevi mnogo vole da se hvale svime što poseduju i jako su ponosni sami na sebe. Rado će da naglase da su oni nešto učinili i da nešto pripada njima. Ponekad znaju da budu toliko posesivni i da kontrolišu sve što se događa oko njih da će oterati mnoge ljude od sebe.

LAV; Lavovi vole lepe ljude i stvari i žele da im se svi dive. Vole da se hvale, ali za sebe ne misle da su posesivni, ali ako im na to ukažete, naljutiće se.

Advertisements

RAK: Rakovi vole kada im se poklanja pažnja. Znaju da budu veoma naporni u vezi i da zahtevaju od partnera da svaki trenutak provode sa njim. Vole da imaju kontrolu nad vezom, a to može da rezultira njenim krahom.

Izvor: index.hr, prenosi superzena

Povezano:  DNEVNI HOROSKOP ZA 17.02.2022.
Previous articleNEVJEROVATAN RECEPT SA TIBETA STAR VIŠE OD 5000 GODINA: A koristi se samo jednom u 5 godina, jer je izuzetno jak…
Next articleSLOMLJENO SRCE može biti okidač za mnoge PROBLEME: Kako raskid utiče na vaše ZDRAVLJE…