Home Horoskop Da su superheroji, evo koju bi moć imao svaki horoskopski znak

Da su superheroji, evo koju bi moć imao svaki horoskopski znak

98
Advertisements

Da Rakovi imaju jednu supermoć, to bi definitivno bila sposobnost neverovatne empatije koja ih odlikuje. Jarci bi u svetu superjunaka bili kontrolori misli, koji pomnim taktikama nameću ljudima svoje ideje.

Ovan
Ovnovi bi lako mogli da budu superjunaci, s posebnom moći koja se skriva u njihovoj neograničenoj energiji. Ta osobina izlazi na videlo čim imaju cilj koji jarko žele da ostvare – to im daje snagu da se kreću brže od metka, preskaču zgrade, ne spavaju, ne jedu – sve kako bi dobili to što žele.

Bik
Ne kaže se uzalud ‘jak kao bik’. Da pripadnici ovog znaka imaju samo jednu moć, to bi definitivno bila supersnaga. Ona se odnosi i na fizičko i emocionalno odolevanje izazovima i nošenje s teškim situacijama bolje od svih drugih pripadnika Zodijaka. Oni su zaista neslomljivi.

Blizanci
Pripadnici ovog znaka u svetu superjunaka bi bili oni koji imaju neverovatnu sposobnost da upiju ogromne količine informacija u neverovatno kratkom vremenu. Bilo da čitaju novine, posmatraju ljude oko sebe ili nešto uče, mentalna energija Blizanaca i kapacitet mozga su pravo čudo.

Advertisements

Rak
Da Rakovi imaju jednu supermoć, to bi definitivno bila sposobnost neverovatne empatije koja ih odlikuje. Oni su sposobni da shvate i razumeju skoro sve ljudske motive oko sebe, povežu se sa svakim emotivnim stanjem i uopšteno uspostave vezu sa svakim čovekom, biljkom ili životinjom na Zemlji.

Lav
Njihov vrući temperament udružen s moći koju dobijaju od sunca, pripadnike ovog znaka u svetu superjunaka bi lako pretvorio u gospodare vatre. Lavovi je mogu stvoriti iz ničega – samo ako se malo naljute, ali je i istom brzinom ugase, plamenom zaštite svoje bližnje ili spale neprijatelje ako im se približe.

Povezano:  Ovih pet horoskopskih znakova su najljepši. Otkrij jesi li među njima?

Devica
Brzina i intenzitet koja krasi pripadnike ovog znaka čim imaju neki cilj na pameti, u svetu superjunaka pretvorila bi ih u ljudski tornado. Zahvaljujući sposobnosti razmišljanja pet koraka unapred, Device mogu da uvedu pometnju u svoju okolinu i ‘pometu’ ih kao tornado, koji je otišao pre nego je objasnio šta je htio – ali budite uvereni da je to i dobio.

Vaga
Vage krasi jedna vrla praktična sposobnost – moć prilagođavanja. Kao superjunaci, oni bi bili u stanju da menjaju oblike i prilagode se svakoj situaciji, okolini ili ljudima. Ta im njihova moć omogućava da iskuse život kroz razne pozicije i oblike.

Škorpija
Pripadnici ovog znaka u svetu supermoći bi definitivno imali veštinu ‘čitanja’ tuđe duše. Zahvaljujući svojoj analitičnosti, logičkom zaključivanju i sposobnosti percepcije, Škorpije bolje nego bilo koji drugi znak Zodijaka mogu da već samo gledajući nekoga u oči dokuče da li osećaju bol, koji je njihov cilj i šta zapravo jesu.

Strelac
Strelce krasi sposobnost toga da vrlo lako ‘izvlače’ istinu iz nekog. Zato bi oni u svetu superjunaka definitivno bili ljudski ‘detektor laži’, ali do istine ne bi došli zahvaljujući merenju pulsa i promenama u ritmu disanja, već sitnim manipulacijama kojima sagovornika zavedu i nateraju da sam izda svoje prave namere.

Jarac
Pripadnike ovog znaka krasi neverovatna mentalna energija i upornost zahvaljujući kojima mogu da upravljaju drugima i njihovim odlukama. Tako bi Jarci u svetu superjunaka bili kontrolori misli, koji pomnim taktikama umeću ljudima ideje u mozak tako da pomisle kako su njihove sopstvene i sprovedu volju Jarca u delo.

Vodolija
Pripadnici ovog znaka bi u svetu supermoći bili oni junaci koji lako postanu nevidljivi. Njihova sposobnost nestajanja iz situacija koje im ne odgovaraju je zapanjujuća – ne samo fizički, već i psihički. Takva sposobnost odmicanja omogućuje Vodolijama da ‘oblete’ svet i upoznaju najrazličitije ljude i prođu kroz neverovatne situacije.

Povezano:  NAIZGED bezazlene rečenice koje slamaju DJEČIJE SRCE...

Ribe
Sanjarske sposobnosti pripadnika ovog znaka i u realnom svetu su poprilično neverovatne, tako da bi oni kao superjunaci bili neupitni tvorci svetova koji ostvaruju svoje fantazije. Mašta i kreativnost Riba nema granica, pa bi lako bili vladari scenarija poput Matriksa ili futurističkih svetova po svojoj volji.

Previous articleSUPER RECEPT ZA MASNU JETRU: Jako dobar i rijedak recept za mršavljenje i čišćenje masne i zasićene jetre…
Next articleNećete vjerovati šta će se desiti! Stavite čehno bijelog luka u usta i sačekajte nekoliko minuta…