Home Horoskop DNEVNI HOROSKOP ZA 07.05.2022.

DNEVNI HOROSKOP ZA 07.05.2022.

502
Advertisements

Dnevni horoskop za 07.05.2022 godine: LJUBAV, KARIJERA, ZDRAVLJE I SAVJET

OVAN

LJUBAV: Na vidjelo će isplivati sve skrivene strasti, ali ćete ih ukrotiti filozofskim stavom i distancom. To će biti mudro. KARIJERA: Svi koji rade s financijama pokazat će se kao pravi čarobnjaci. Ostali će uglavnom trošiti na fine stvari. ZDRAVLJE I SAVJET: Nesanica.

BIK

LJUBAV: Možda će vas neki bliski ljudi tapšati po ramenu, ali to ne znači da je sve idealno. Treba još dosta raditi na osobnim odnosima. KARIJERA: Sanjat ćete o tome kako bi bilo biti slavan. Vaša mašta kao da nema granica. Ipak, brzo ćete se spustiti na zemlju. ZDRAVLJE I SAVJET: Budite racionalni.

BLIZANCI

LJUBAV: Možda ćete imati zanimljive ideje kojim ćete opterećivati voljenu osobu. Ne morate sve iznositi u detalje. KARIJERA: Većina vas na poslu danas će biti sasvim neučinkovita. Jedino ako vam je posao umjetnički, onda ćete kreirati nešto lijepo.ZDRAVLJE I SAVJET: Dobro razmislite.

Advertisements

RAK

LJUBAV: U ljubavnim pitanjima trebat će poslušati stav partnera. Trenutačno je osjetljiv, ali dobronamjeran. KARIJERA: Sposobni ste za nove akcije i poduzimanja. Vrtite u glavi plan za novi period koji je pred vama. ZDRAVLJE I SAVJET: Ne kritizirajte voljenu osobu.

LAV

LJUBAV: Vaši prijatelji pomoći će vam da poboljšate osobne odnose, bilo da vas oboje pozovu van, bilo da vas spoje. KARIJERA: Pojavit će se malo strasti i svađica oko novca. Ne uzimajte to k srcu, sve će brzo doći na svoje mjesto. ZDRAVLJE I SAVJET: Udovoljite sebi.

DJEVICA

LJUBAV: Znat ćete što želite i uspješno ćete to pokazati. Druga strana će vas razumjeti i uzvratiti vam istom mjerom.

KARIJERA: Osjećat ćete se ponosno zbog očitih zasluga. Radit ćete lakše i predanije. Motiva vam neće nedostajati. ZDRAVLJE I SAVJET: Primjenit ćete kozmetički tretman.

Povezano:  DNEVNI HOROSKOP ZA 18.03.2022.

VAGA

LJUBAV: Izlazak s društvom osvježit će vaše dane. Nemojte se zabiti u kuću, bolje je da ste danas među ljudima. KARIJERA: Vaša financijska situacija izgledat će vrlo obećavajuća, ali vi sami brzo ćete detektirati slabosti koje treba ukloniti. ZDRAVLJE I SAVJET: Dobro bi vam došao neki sport.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Čini vam se da tek sad shvaćate tko ste vi i što očekujete u ljubavi. Kao da vam je netko skinuo maglu s očiju. KARIJERA: Danas nećete imati realan odnos prema sebi. Zamišljat ćete da je vaš utjecaj veći nego što zapravo jest. ZDRAVLJE I SAVJET: Zabavite se.

STRIJELAC

LJUBAV: Ako se upustite u konkretnije zbližavanje s osobom do koje vam je stalo, polučit ćete zavidan rezultat. KARIJERA: Svi koji se bave umjetnošću mogu očekivati uspješan dan. Ostali će biti u zadovoljnoj publici. ZDRAVLJE I SAVJET: Sagledajte cjelinu.

JARAC

LJUBAV: Ako ne uspijete baš u svim svojim namjerama, znat ćete sve okrenuti na šalu ili ćete se jednostavno distancirati. KARIJERA: Pustit ćete neka posao čeka i dok obavaljate samo ono nužno, u glavi vrtite neke sasvim otkačene i zanimljive opcije. ZDRAVLJE I SAVJET: Nervoza.

VODOLIJA

LJUBAV: Vezani će dati sve od sebe da uveseljavaju partnera svojim kulinarskim umijećem ili hobijem. Uspjet će. KARIJERA: Filozofirat ćete o tome da li možemo baš sve predvidjeti. Istina je da su predviđanja putokazi. ZDRAVLJE I SAVJET: Svedite svoje ambicije u realne okvire.

RIBE

LJUBAV: Pred vama je prelijep dan za izlaske i druženja kojih bi moglo biti u mnogo. Uživat ćete u svakom trenutku. KARIJERA: Analizirajući protekli period pada vam na pamet kao bi mogli bolje upotrijebiti svoje umijeće komuniciranja. ZDRAVLJE I SAVJET: Bogati snovi.

Previous articleSamo jedna čaša ovog čaja uklanja sve toksine iz našeg tijela!!!
Next articleSA 24 ŽIVOT MI SE OKRENUO NAGLAVAČKE: Ovo su prvi simptomi teške bolesti koje je osjetila Selena iz Sremske Mitrovice