Home Horoskop DNEVNI HOROSKOP ZA 16.09.2021.

DNEVNI HOROSKOP ZA 16.09.2021.

119
Advertisements

Dnevni horoskop za 16.09.2021 godine: LJUBAV, KARIJERA, ZDRAVLJE I SAVJET

OVAN

LJUBAV: Danas imate genijalan plan kako privući pažnju jedne, Vama posebne osobe. Osećate se posebno odvažno. Niste potpuno sigurni da li je ta osoba romantična. Budući da će Vam reći šta osjećaju prema Vama, nemojte se previše šokirati. Sa druge strane, ovo bi mogao biti najbolji razgovor koji ste imali u posljednjem periodu.

KARIJERA: Imate želju da putujete, i to ne samo u susjedni grad, nego i u druge strane zemlje. Drugačije razmišljate u ovom trenutku i odjednom želite otputovati na drugu stranu svijeta. Prilagodite svoje poslovne planove kako biste ispunili ovaj san ako je ikako moguće.

ZDRAVLJE I SAVJET: Ovo bi moglo biti odlično vrijeme da nabavite sve što Vam je neophodno. Imaćete koristi od trenutnog astralnog aspekta sve dok se znate da je cilj važniji od sile koja vlada.

Drugim riječima, ne možete uvijek dobiti ono što želite, ali ako pokušate, ponekad dobijete ono što Vam je neophodno. Dobijanje onoga što Vam je potrebno je teži dio, jer prvo morate znati šta je to što želite. Želje dolaze i odlaze. Razmislite o ovome dok vježbate.

Advertisements

BIK

LJUBAV: Potreban Vam je mali podsticaj kako biste se pokrenuli. Današnji dan Vam daje upravo to. Naići ćete na nekoga ko je veoma entuzijastičan da će biti naprosto nemoguće reći ne. Ta osoba je jako strastvena i neće prihvatiti ne kao odgovor. Ili krenite za njim ili ostanite tiu gdje jeste i gledajte šta će se desiti.

KARIJERA: Sukob zasnovan na lažima i zabludama koje su se pokrenule juče će se danas pogoršati. Laži koje ste izgovorili dovele su do većih laži i sada se nalazite u velikom problemu.

ZDRAVLJE I SAVJET: Izgledate kao da imate mnogo toga na umu, čak i kada nije tako! Ovo je dobar razlog da uključite jogu u svoju zdravstvenu rutinu. Joga je dobra za tijelo, ali je u osnovi dizajnirana da smiri um kako bi duh bio prisutniji.

Postoji mnogo vrsta joge, a jedna od tih će Vam zasigurno odgovarati. Ako želite istražiti više o tome, na internetu je dostupno mnogo videozapisa, samo ih pokušajte pronaći. Isprobajte, možda Vas čeka predivno novo iskustvo!

BLIZANCI

LJUBAV: Nećete uživati u osjećaju da ste prisiljeni na nešto u šta niste sigurni. Danas imate priliku za susret sa nekim, ali iako više volite suptilniji pristup na početku odnosa, Vaš partner je veoma direktan. Imate nedoumice, pa s toga razgovarajte o ovome. Isto tako, pokušajte se opustiti i uživati.

KARIJERA: Danas ste prepuni novih ideja, a ne možete sve ispratiti u istom trenutku. Otvoreni ste za sve mogućnosti, a Vam otvara mnoge nove mogućnosti. Istražite ove mogućnosti.

ZDRAVLJE I SAVJET: Planete Vam šalju poruke koje trebate saslušati. Trenutni tranzit je dobar za druženje sa prijateljima. Ohrabrujemo Vas da prihvatite ono što želite i trebate u životu.

To je veliki korak ka zdravlju i sreći. Osuđujuća strana Vaše prirode nije toliko izražena u ovom trenutku. Možda biste trebali izbjeći ispijanje kafe sa prijateljima i umjesto toga otići zajedno u šetnju.

Povezano:  Astrolozi savjetuju kako da pronađete SREĆU I BALANS do kraja MjESECA...

RAK

LJUBAV: Budući da ste prilično nježna i društevna osoba, danas se u Vama budi Vaša druga strana ličnosti. Ali, to Vam zapravo daje i hrabrosti da započnete razgovor sa nekim ko Vam je privukao pažnju. Iako to možda nije ljubav na prvi pogled, vidjećete da imate toliko toga zajedničkog da ćete se osjećati kao da se oduvijek poznajate.

KARIJERA: Osjećate nizak nivo energije zbog nedavne situacije na poslu. Možda ste otpušteni ili premješteni na drugo radno mjesto, i radite manje dana u sedmici. Ne treba da klonete duhom. Gledajte na ovo kao na priliku, a ne kao tragediju.

ZDRAVLJE I SAVJET: Trenutno planetarno poravnanje čini Vas otvorenijim za stvari koje biste inače propustili. Pokušajte razmišljati o tome šta radite za sebe što povećava Vašu energiju, a šta radite što Vas koči.

Vaš zdravstveni režim mora biti potpuno osmišljen za Vaše potrebe. Neke biljke za koje se kaže da su blagotvorne i smirujuće su: jasmin, lavanda, lotos i nezaborav. Uključite neke od njih tokom kupanja u toploj kupki!

LAV

LJUBAV: Danas imate rijetku prilik da se družite sa voljenom osobom i uživate u ovom predivnom danu. Bilo da se radi o putovanju na selo u potpuno drugačije okruženje ili možda o online kursu koji vam pomaže da otkrijete nove strane svojih kreativnih talenata, pokazaće se i izazovnim i prosvjetljujućim.

KARIJERA: Neko Vas pokušava ubijediti da ga pratite u koraku. Budite oprezni. Ono što je dobro za tu osobu, nije nužno dobro i za Vas. Ova osoba ima veliki entuzijazam u vezi sa svojom situacijom, ali to ne znači da im se morate pridružiti.

ZDRAVLJE I SAVJET: Planetarna konfiguracija koja se danas formira će ojačati Vaše psihičke sposobnosti. Neophodno je da brinemo o našoj psihi, a to često znači da konstantno trebamo biti svjesni sebe.

Da biste pomogli u procesu kultivacije, skoncetrišite se i napravite mjesta u sebi kako biste primili novu energiju. Vježbanje joge je preporučljivo, ali budite oprezni pri odabiru položaja na koje ćete se fokusirati. To zavisi od fokusa i koncetracije u momentu.

DJEVICA

LJUBAV: Danas očeujte da će se desiti nešto lijepo što će Vam izmamiti osmijeh na lice, a vezano je za Vaš odnos sa partnerom. Vaš partner se osjeća hrabrije nego inače i želi da Vas pita nešto što je od velike važnosti. Mogli biste umrijeti od šoka. Ali šalu na stranu, Vi već znate koji odgovor ćete dati.

KARIJERA: Spremni ste se obvezati do neke mjere, ali ipak oklijevate da se prepustite do kraja. Nemojte oklijevati. Sada je vrijeme da učinite nešto veliko. Ili slijedite ovu ideju vjerujući sto posto u nju ili nemojte nikako.

ZDRAVLJE I SAVJET: Danas ćete osjetiti dodatnu energiju. Današnje astralno poravnanje čini nas sve svjesnim svojih potreba. Osjetite emotivni intezitet i postoji šansa da ćete sebe preopteretiti istim. Umirite um da biste pronašli mir koji Vam je potreban. Pokušajte napravati dnevni plan za svaki dan i pridržavajte se istog. Raskomotite se što je više moguće!

Povezano:  DNEVNI HOROSKOP ZA 17.09.2021.

VAGA

LJUBAV: Imate priliku da svoje emocije pokažete nekome do koga mislite da Vam je stalo. Problem je u tome što niste sigurni šta zaista osjećate, niti kakva će biti njihova reakcija. Postoji samo jedan način da to saznate, a to je da iskoristite priliku koju imate danas. Tek tada ćete zaista znati na čemu ste.

KARIJERA: Često radite vodeći se unutrašnjnim pritiskom koji kaže da morate sve raditi brže, bolje i efikasnije od svih ostalih. Odmorite se i shvatite da nema potrebe da sebi stvarate ovoliki stres u svakom trenutku.

ZDRAVLJE I SAVJET: Svijest može dovesti do dva različita mjesta: zabune i jasnoće. Kad postanete svjesniji onoga što Vam treba u životu i jasno krenete ka tome, onda Vam sve postaje jasno.

Otpor, međutim, dovodi do zabune. Kad se osjećate zbunjeno, poštujte sebe i proces prolaska kroz to stanje i budite strpljivi dok isto traje. Meditacije ili lagane vježbe Vam mogu biti vodič. Razgovor rijetko postiže bilo šta. Potrebno je da budete svjesni sebe i svojih potreba.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Danas ćete shvatiti koliko ljudi mogu biti uporni. Međutim, taj osjećaj odvažnosti je za Vas nešto nerocjenjivo. Možda postoji neko koga smatrate prilično privlačnim, ali niste imali priliku razgovarati. Koristeći današnju energiju, samo krenite ka toj osobi i započnite razgovor. Što prije počnete, to bolje!

KARIJERA: Osjećate se puni energije. Iza svega što radite i svega što govorite stoji veća snaga. Možete postići mnogo toga, pa ostanite na tom putu i idite za stvarima koje su Vam najvažnije. Trenutno imate potpunu podršku.

ZDRAVLJE I SAVJET: Ovo može biti dan velikog otkrovenja. Ova istina mogla bi imati veze sa Vašim vrijednostima. Na primjer, vježbajte sebi da govorite: “Kad stavljam sebe na prvo mjesto, zapravo imam više za dati drugima.”

Osjetite taj nalet energije. Organizujte svoj život kako biste zadovoljili svoje potrebe, bez obzira na sve. Prije ili kasnije, svi ćemo se morati pobrinuti za sebe. Šta ste učinili za sebe u posljednje vrijeme?

STRIJELAC

LJUBAV: U današnjem svijetu postoji toliko neizvjesnosti. Danas imate priliku da jedan posebno zastrašujući susret prevedete u Vašu korist. Budući da ste hrabri i samouvjereni prije svega, ulijevate osjećaj povjerenja i u druge. Vaš potencijalni partner će biti oduševljen Vama i pitate se zašto ste ikada imali potrebu da se birnete oko toga.

KARIJERA: Hodajte sunčanom stranom ulice. Ovo je trenutak da budete pozitivni kada je u pitanju Vaša karijera i putu kojim idete. Pronađite način da preokrenete svoj um iz negativne perspektive u pozitivnu. Pozitivan stav mnogo znači.

ZDRAVLJE I SAVJET: Biće Vam lakše postepeno donositi odluke o hrani kada upoznate sve mogućnosti koje ista pruža. Postoje slučajevi u kojima biste možda radije odabrali jabuku nego komad kolača.

Ponosite se znajući šta želite! Biti izbirljiv jedan je od Vaših najvećih atributa. Uklonite žaljenje primjenom promišljenosti i alternativnog razmišljanja, posebno kada je u pitanju ishrana.

Povezano:  DNEVNI HOROSKOP ZA 13. MAJ: Čuda su danas moguća!

JARAC

LJUBAV: Sve napitke i vitaminske tablete možete baciti jer Vam neće trebati za dodatni podsticaj energije. Imate svu energiju koja Vam je potrebna da osvojite osobu koja Vam plijeni pažnju već neko vrijeme. Pokažite hrabrost i time ćete osvojiti tu osobu. Samo naprijed.

KARIJERA: Podrška prijatelja je izuzetno važna. Oslonite se na svoje prijatelje. Traženje pomoći i podrške znak je snage, a ne slabosti. Ne bojte se pitati druge za ideje i alternativna rješenja. Oni su tu da Vam pomognu.

ZDRAVLJE I SAVJET: Proces započinjanja i zaustavljanja, a zatim ponovnog početka veliki je dio učenja nečeg novog. Zamislite kako beba uči hodati. Zamislite da učite strani jezik. Prnađite hrabrist u sebi i ne odustajte.

To su to dvije stvari koje treba zapamtiti! Ako ste nedavno uživali u nekim vježbama ili ste obnovili prethodnu praksu koja Vam donosi osjećaj zadovoljstva, uživajte u osjećaju postignuća koji stičete donošenjem dobrih odluka. Ne zaboravite pohvaliti sebe!

VODOLIJA

LJUBAV: Danas se u zraku osjeća strast. Ali to ne znači da ćete nužno morati da se vodite time. Ali kako se i Vi osjećate vrlo poletno i hrabro, nećete imati problema da probudite tu strast u Vašem pratneru. Biće im jako drago što ste se potrudili zbog njih.

KARIJERA: Trenutno ste u vrlo ranjivom položaju i neko će Vas iskoristiti ako mu to dopustite. Budući da tako dobro radite svoj posao, drugi Vas mogu pretvoriti u svoju marionetu ako ne budete svjesni okolnosti.

ZDRAVLJE I SAVJET: Osjećaj vrućine oko vrata bi Vas mogao mučiti danas. Smišljane vlastitog zdravstvenog režima je vrlo izazovna. U svemu tome postoji početna faza glasova unutar glave koji govore stvari poput: “Nahrani me sladoledom ili ću te mrziti!” i “Previše sam umoran za vježbanje!”

Tokom vježbanja ćete naučiti da nadjačate te glasove ovim frazama: “Osjećaćeš se bolje i neće potrajati toliko dugo!” i “Radije bih da jedem ovu voćnu salatu sa soso od svježih malina.” Veoma ukusno!

RIBE

LJUBAV: Iskoristite priliku koja Vam se nudi danas. Vaša voljena osoba se zaista odlično osjeća. Vaš partner Vas želi udaljiti od svakodnevnog haosa i predložiti Vam da zajedno odete na neko tiho i mirno mjesto. Ovo je sjajna prilika da poboljšate i unaprijedite svoj odnos. Budite zahvalni na malim stvarima.

KARIJERA: Osjetićete nalet energije i bićete sposobni da izuzetno lošu situaciju pretvorite u pozitivnu. Drugi mogu pomisliti da imate magične moći, sudeći prema načinu na koji ste u stanju pretvoriti tešku situaciju u trijumfalnu.

ZDRAVLJE I SAVJET: Imate sposobnost da se fokusirate na ono na što ste mislili, ali fokusiranje na svoju dobrobit je nešto što često izbjegavate. Za svoje dobro, morate imati jasnu perspektivu o tome šta Vam prija i šta Vam se čini kao izazov.

Pokušajte razumjeti šta možete učiniti kako biste sebi pomogli na dnevnoj bazi. Redovni obroci sa puno lisnatog povrća, redovne vježbe koje se uklapaju u Vaš svakodnevni raspored su sredstva za postizanje Vašeg cilja da se osjećate srećno i zdravo.

Previous articleObičan aspirin rješava sve probleme sa kožom: Poslije 3 primjene, bore i akne nestaju (RECEPTI)
Next articleGINEKOLOG KONAČNO DAO PRAVI ODGOVOR: Evo koliko često treba raditi PAPA test