Home Horoskop DNEVNI HOROSKOP ZA 17.03.2022.

DNEVNI HOROSKOP ZA 17.03.2022.

297
0
Advertisements

Dnevni horoskop za 17.03.2022 godine: LJUBAV, POSAO, ZDRAVLJE I SAVJET

OVAN

LJUBAV: Trenuta astralna konfiguracija Vam https://livesound.store/sbobet/ sugeriše da se današjni dan neće odvijati onako kako ste zamislili kada je u pitanju Vaš ljubavni život. Imali ste ideje o tome šta želite radili ili ste zakazali sastanak sa nekim, ali to se neće odviti onako kako ste zamislili.

 

Desiće se nešto neočekivano što može biti jako pozitivno u ovom trenutku. Prepustite se i uživajte.

Advertisements

POSAO: Vrijeme je da organizujete ideje koje https://epusenergy.com/sbobet/ želite ostvariti. Vrijeme je da pojednostavite neke stvari. Mnogo vaše energije trošite na nebitne stvari. Sada morate biti svjesniji nekih stvari kao i toga da svoju energiju morate fokusirati na bitne stvari.

ZDRAVLJE I SAVJET: Jako je bitno da ne vršite preveliki pritisak na svoje zglobove kao i da redovno radite vježbe. Mnogi od https://academipress.com/sbobet/ nas previše vremena provode u sjedećem položaju. Joga je idealna vježba za jačanje cijelog tijela, za tonus mišića i za održavanje fleksibilnosti.

Ukoliko redovno radite jogu možete uštedjeti https://kirbybreefitness.com/sbobet/ vrijeme i novac u budućnosti i poboljšati svoje zdravstveno stanje. Preventivne mjere poput ove su nužnost, a ne luksuz!

BIK

LJUBAV: Današnji uticaj planeta Vas može spriječiti da vidite dobre stvari u vezi svog izabranika. Razgovor bi bio od velike pomoći u ovom momentu jer je krajnje vrijeme da popričate o svojim emocijama https://millersoils.nl/sbobet/ i da samim tim vidite možete li doći do korijena problema. Ali ono što bi moglo biti još bolje jeste da radite nešto u paru što do sada niste. Samo naprijed!

POSAO: Ne podnosite kritike i kada Vam neko uputi sugestiju, Vi se trudite da ignorišete tu osobu.

Smatrate da ta https://millersoils.nl/idn-poker-online/ osoba povrijeđuje Vaše emocije. Shvatite već jednom da Vam ta osoba čini uslugu.

ZDRAVLJE I SAVJET: Iako ste veoma nježna i emotivna osoba, podjednako ste sposobni za ljutnju i agresiju. Međutim, većina nas ne može da kontroliše bijes i agresiju, što uništava organizam, kao i druge vitalne biološke sisteme.

Ukoliko ste se nedavno osjećali ovako, razmislite o vježbama tokom kojih možete udarati u nežive predmete i vikati. Ova tehnika će Vam pomoći da izbacite sav bijes i ublažite pritisak i naprezanje.

BLIZANCI

LJUBAV: Ne morate se pretvarati da je sve u redu. Ono što trenutno Vam nikako neće pomoći jeste ili durenje i povlačenje u sebe samo zato jer ne znate kako da prevaziđete problem. Ono što trebate uraditi jeste pronaći alternativno rješenje i voditi se tim planom.

POSAO: Osjećate da neko vrši pritisak na Vas jer ne radite svoj posao po datim propisima. Vaš pristup nije nužno tradicionalan, pa se https://flagspin.com/poker-online/ osjećate kao da sve što radite nema poentu. Nemojte tako razmišljati. Vi sami birate svoj put.

ZDRAVLJE I SAVJET: Uhvatite se u koštac sa današnjom energijom. Danas seu Vam pomiješane razne emocije. Sačuvajte dio današnje energije, jer ćete biti previše osjetljivi. Pokušajte da riješite probleme koje imate sa samim sobom umjesto da se istresate na nekome drugom.

Pokušajte da pomjerite svoje granice kada su u pitanju fizičke aktivnosti, naučite novi položaj joge ili pokušajte da istrčite kilometar više. Također možete isprobati neku od tehnika borilačkih vještina.

Povezano:  DNEVNI HOROSKOP ZA 11.10.2021.

RAK

LJUBAV: Vaš partner se ponaša jako čudno uslijed uticaja današnje planetarne energije, ili će Vam pokazati svoju drugu stranu ličnosti koju ranije niste primijetili.

Međutim, umjesto da Vam ovo predstavlja problem, gledajte na ovo kao na nešto uzbudljivo, jer Vas ovo može odvesti do novog niza interesovanja ili aktivnosti koje možete raditi zajedno.

POSAO: Ljudi sa kojima radite su primjetili koliko truda i energije ulažete u svoj posao. Ovo je nešto što Vam zasigurno prija a i zaslužili ste sve nagrade koje slijede. Osjećate se toliko dobro da ste čak spremni ići korak dalje.

ZDRAVLJE I SAVJET: Mnogo toga možete uraditi da poboljšate svoje svakodnevno životno iskustvo! Svježe cvijeće u plavoj i žutoj boji Vam može podići raspoloženje. Čist radni sto ili sređen dom Vam dodatno olakšavaju odmor.

Jednako je važna i pravilna briga o svom tijelu. Da li je Vaše kupatilo opremljeno mirisnim esencijama? Ove sitnice Vam mogu pružiti osjećaj mira u trenutcima kada je to neophodno.

LAV

LJUBAV: Ne volite kada se nađete u konfuziji i ne možete da se odlučite, tako da današnje planetarno poravnanje govori da imate jako veliki problem kada je u pitanju ljubavni život.

Ali nemojte dozvoliti da Vam ovo stane na put ukoliko imate sastanak sa nekim koga ste nedavno upoznali. Možda ne razumijete o čemu Vam govorimo u ovom momentu, ali je bitni da se možete zabaviti i uživati u današnjem danu!

POSAO: Odvojite trenutak da razmislite o svojim ciljevima za budućnost. Sada je vrijeme da usporite tempo i I da realno sagledate svoju situaciju. Da biste bili uspješni u poslu, morate biti svjesni sebe i svog okruženja.

ZDRAVLJE I SAVJET: Mnogo toga može da se nauči iz neuspjeha i mnogo toga treba uzeti u obzir kada se postigne određeni uspjeh. Ne možete učiniti dovoljno da u sebi usadite srž pravilnosti.

Možda se to već prepoznaje u svom životu, ali zapitajte se šta možete uraditi da poboljšate svoje stanje? Ako Vam je jutarnja kafa neizostavni ritual, da li biste razmislili o prelasku na čaj? Zeleni čaj? Razmislite o nekim stvarima koje možete promijeniti u svom životu za bolje sutra.

DJEVICA

LJUBAV: Današnji položaj planeta budi impresionistu u Vama. Ako trebate da se nađete sa nekim prvi put, onda se potrudite oko svog izgleda, ali ostavite tračak misterije. Ne želite odmah odati sve svoje tajne. Flertujte, zavodite, zadirkujte, i iznad svega, zabavite se!

POSAO: Danas uživate u društvu drugih ljudi. Svi Vas podržavaju i hvale za naporan rad koji ste obavili. Svi su spremni da se prilagode Vašem ritmu, što Vam olakšava da obavite svoj posao.

ZDRAVLJE I SAVJET: Mnogo se dobro osjećate kada radite stvari koje ste sami izabrali. Kada radite jogu ili kada se tuširate nakon trčanja, odvojite trenutak da uživate u svakom momentu i pustite da nova energija prođe kroz svaku ćeliju u Vašem tijelu. Ovo je proces iscjeljivanja. Nakon toga, odmorite svoje tijelo i um na način koji Vama najviše odgovara.

Povezano:  Odlični očevi i muževi rađaju se u avgustu; Koji dobro zarađuju u februaru...

VAGA

LJUBAV: Jako ste dobri u igri nagađanja. Današnja astralna konfiguracija povećava Vašu sposobnost flertovanja i jako ste raspoloženi za razne igrarije i samim tim držite partnera na udici ali mu ne date da Vam priđe dovoljno blizu kako ne biste pali u iskušenje da sve otkrijete odjednom. Uživate u igri mačke i miša!

POSAO: Osjećate pritisak koji Vam govori da se trebate pridržavati određenog načina razmišljanja ili metoda rada. Počinjete gubiti povjerenje u sebe zbog ovoga. Nemojte to sebi raditi. Umjesto toga, budite ponosni zbog toga što jeste i što radite.

ZDRAVLJE I SAVJET: Svi imamo svoje trenutke i važno je da budete u stanju da sebi oprostite što niste svoj najbolji prijatelj kada je zdravlje u pitanju.

Doći će dani kada će Vaše dobre namjere biti u sjenci okolnosti koje su prevelike da biste ih mogli kontrolisati. Ali, treba da vjerujete da će se Vaša samokontrola poboljšati i naučićete da postoje okolnosti koje Vas mogu natjerati da pojedete nešto što ne biste trebali. Međutim, pošto imate veliku ljubav prema sebi, u stanju ste da oprostite sitne greške koje pravite.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Čini se kao da današnje planetarno poravnanje baca u sjenku problem koji Vas muči, ali gledajte to kao na priliku jer možete riješiti neke druge stvari koje Vas muče.

Vaše emocije su pomiješane, a ipak se osećate neobično slobodno. Razne stvari Vam se motaju po glavi i pozivaju Vas da donesete odluku koja Vam nije laka. Preći ćete preko svojih granica i nećete žaliti zbog toga!

POSAO: Čak i ako ne radite danas, posao Vam je i dalje na umu. Razmišljate velikom brzinom. Ideja koju osmislite danas je vrijedna realizacije. Stigli ste do nove tačke, pa stoga se prepustite strastima da Vas vode.

ZDRAVLJE I SAVJET: Danas ste jako energični i uživate u situacijama kada morate donijeti bitne odluke. Međutim, bilo bi dobro da znate šta Vam je potrebno u pogledu ishrane i fizičkih aktivnosti. Rutina je najbolji način da pobijedite lijenost i strah.

Ne ostavljajte ništa za sutra! Planiranje unaprijed je mali, ali efikasan način izgradnje samopoštovanja, kao i I zdravog tijela.

STRIJELAC

LJUBAV: Proganja Vas jedna ideja ili, takoreći fantazija. Današnja planetarna atmosfera sugeriše da je gotovo sve moguće. Šta god da se nedavno dogodilo u Vašem ljubavnom životu, danas možete započeti novo poglavlje slušajući suptilan glas iz glave koji Vam sugeriše da budete drugačiji. Zato idite drugim, zanimljivijim putem.

POSAO: Imate mučan osjećaj koji Vam govori da biste sada trebali biti produktivniji sa svojim vremenom. Zahvaljujući ovom osjećaju, u Vama se pojavljuje crv krivice i biće Vam žao što se niste više trudili. Ne prihvatajte ovu krivicu.

ZDRAVLJE I SAVJET: Prestanite da koristite riječi koje mogu povrijediti Vas ili nekoga drugog. Da biste se nosili sa ovim, razmislite o aktivnostima koje uključuju disanje, trčanje i jogu.

Koristeći ove metode, pravite prirodan balans u tijelu. Ovo ne samo da će Vas smiriti, već ćete biti svjesniji sebe i situacije u kojoj se nalazite. Primijetićete ogromnu razliku u svom ponašanju.

JARAC

LJUBAV: Današnji planetarni tranzita Vas podstiče da isprobate stvari koje do sada niste. Ako Vas proganja lik jedne osobe koju ste sreli u prolazu, onda je možda vrijeme da učinite nešto po tom pitanju. Budite uporni ali i odmjereni. Ovo će beskrajno zaintrigirati tu osobu i neće Vam moći odoljeti.

Povezano:  DNEVNI HOROSKOP ZA 26.03.2022.

POSAO: Reorganizujte se i odredite svoje prioritete umjesto da sjedite i ne radite ništa. Sada je pravo vrijeme da sagledate svoju situaciju iz drugačije perspektive. Shvatićete stvari koje će Vam biti od velike pomoći.

ZDRAVLJE I SAVJET: Planete nagovještavaju promjene. Znajte da nezdrave navike neće nestati osim ako ne učinite nešto po tom pitanju. Najvažnija navika za Vas jeste spavanje. Spavanje omogućava organima da se odmaraju, ćelijama da se regenerišu, a samim tim odmarate i svoj um.

Neka Vam san bude prioritet. Prvo, volite svoj krevet! Neka Vam on bude utočište mira. Trošenje novca na dobar dušek ili dobru posteljinu je imperativ! Takođe, vježbajte tokom dana kako biste bili umorni prije spavanja.

VODOLIJA

LJUBAV: Želite ići naprijed, ali se bojite da Vas to ne vrati u prošlost. Želite da pričate o emocijama koje Vas muče, ali ste previš tajanstveni i teško Vas je razumjeti.

Današnje poravnanje planeta pravi konfuziju i sve Vam djeluje previše zbunjujuće, ali ste bez obzira na sve puni nade. Ne odustajte, jer bi ovo mogla biti jedna od Vaših najzabavnijih večeri!

POSAO: Briljantne ideje koje ste osmislili juče više ne izgledaju tako dobro. Kao da je odjednom negativna strana Vašeg uma preuzela kontrolu govoreći Vam zašto su Vaše ideje pogrešne. Slušajte glas u sebi, ali ne dopustite da Vas nadvlada.

ZDRAVLJE I SAVJET: Područje u predjelu stomaka je mjesto na kome se nalazi instikt. Instikt je neobjašnjive osjećaj koji Vam govori šta da radite ili šta da očekujete u datom trenutku. Instikit funkcioniše tako da uravnoteži Vaš organizam.

Da biste donijeli prave odluke u životu, morate imati jasne puteve do ovog dijela tijela. Da biste oačistili puteve do instikta, obratite pažnju na zdravlje jetre. Preporučuje Vam se svježi paradajz.

RIBE

LJUBV: Niste sigurni da li treba da uradite to što ste naumili uslijed utiacaja trenutnog planetarnog poravnanja. Znate da je dotična osoba fascinirana Vama, a pomisao da ste blizini jedno drugog čini da Vam noge klecaju. Ipak, nešto, neki sitni detalj Vas sputava u namjeri. Morate donijeti odluku na ovaj ili onaj način.

POSAO: Pronalazite načine da stvorite red sa informacijama koje ste prikupili. Polako izgradite strukturu koja funkcioniše u trenutnoj situaciji. Vaš pristup poslu je jako dobar. Vaš trud će svakako biti nagrađen.

ZDRAVLJE I SAVJET: Većinu vremena imate predstavu o tome na čemu ste i ka čemu težite, ali ste skloni promjeni ciljeva, pa stoga gubite podršku okoline. Razmislite o tome da napravite večeru u svom domu i pozovete prijatelje u svoju oazu mira!

Ovo će Vam u početku djelovati zastrašujuće, ali ćete ih dotaknuti svojom otvorenošću i period koji je pred Vama će biti mnogo bolji u smislu vaših odnosa. Napravite jelo koje će odražavati Vaš karakter.