Home Horoskop DNEVNI HOROSKOP ZA 19.03.2022.

DNEVNI HOROSKOP ZA 19.03.2022.

201
Advertisements

Dnevni horoskop za 19.03.2022 godine: LJUBAV, POSAO, ZDRAVLJE I SAVJET

OVAN

LJUBAV: Vaš partner je spreman Slot Gacor Hari Ini da Vam priredni nezaboravno iskustvo. Imate priliku da iskusite pravu avanturu. No, međutim, trenutni planetarni aspekt ukazuje na to da za to postoji određena cijena. Ništa nije besplatno. Možda ćete se morati posvetiti malo više ovom odnosu. Ako ovo želite, onda nebate čega da se plašite.

POSAO: Planete u posljednje vrijeme prave veliku mentalnu konfuziju, ali dobra vijest je da tome uskoro dolazi kraj. Danas se pokreće sve ono što je stagniralo i posljednje vrijeme.

ZDRAVLJE I SAVJET: Prekinite da kritikujete sebe za sve što uradite kako biste mogli posmatrati širu sliku situacije. Današnja astralna konfiguracija je odlična za preispitivanje.

Advertisements

Radite li stvari koje Vam pomažu da se osjećate bolje ili radite kontra stvari? Koje ponašanje izaziva divljenje u Vama kada su u pitanju Vaši prijatelji? Imate slobodu da birate ono što Vam odgovara.

BIK

LJUBAV: Očekujte iznenađenje od kolege sa posla. Niste nikada očekivali da bi mogli pronaći ljubav svog života u radnom okruženju. Trenutni planetarni aspekt ukazuje na to da između vas postoji prevelika privlačnost protiv koje ne možete ići. Ovaj odnos ima potencijal samo ukoliko oboje gajite iste emocije. Ako to nije tako, imaćete veliki problem da se riješite te osobe.

POSAO: Kraće putovanje bi Vam mnogo prijalo. Primjetili ste da Vam se u posljednje vrijeme dešavaju nezgode koje onemogućavaju da radite posao kako treba. Možete biti mirni, jer se situacija počinje mijenjati u Vašu korist.

ZDRAVLJE I SAVJET: Osjećate se obsehrabreno uslijed djelovanja današnje energije. Ono što želite postići djeluje kao nedostižno i tužni ste zbog toga.

Usredsredite se na sve ono što radite za svoje dobro i na sva dostignuća koja ste postigli u prethodnom periodu! Poduzmite nešto prije nego što upadnete u melanholiju ukoliko prepoznate date simptome iste. Zamolite prijatelja da Vas razveseli jer to je ono što pravi prijatelji vole da rade!

BLIZNACI

LJUBAV: Današnja planetarna konfiguracija ukazuje na to da možete očekivati da će Vaš dan biti ispunjen strašću i ljubavlju. Vi i Vaš partner ste dosegli novi level u vašem odnsou kroz aktivnosti koje niste do sada radili. Ako tražite partnera, potrudite se da se krećete na mjestima na kojima niste prije bili jer baš tu možete pronaći svoju srodnu dušu.

POSAO: Propušteni sastanci i propušteni telefonski pozivi su postali uobičajena pojava za Vas. Danas se sve vraća u normalno stanje, što sugeriše da će svi incidenti u vezi sa poslom ponovo biti po protokolu.

ZDRAVLJE I SAVJET: Kada se osjećate izgubljeno i kada da ne znate šta želite, držite se svoje rutine. Uz pravilnu njegu tijela (svježa, zdrava hrana, puno vode i fizičke aktivnosti), Vaša podsvijest pronalazi balans.

Kreirajte svoj plan dana već danas. Dišite duboko. Hatha joga bi Vam pomogla da umirite svoj um. Šta god da tinja u Vama, izaći će na površinu tokom ovog perioda. Pustite se i prihvatite sve nepoznato što dolazi.

Povezano:  Astrolozi upozoravaju: Ova 3 znaka očekuje baš težak period narednih meseci

RAK

LJUBAV: Tražite ljubav na pogrešnom mjestu. Današnja planetarna konfiguracija budi razna osjećanja u Vašem partneru. Čini se kao da ga vrtite oko malog prsta i da on odgovara na svaki Vaš hir. Savršeno, osim što se i Vi volite osjećati korisnim, pa stoga dajte onoliko koliko se nadate da ćete dobiti. Ovaj dan će biti za pamćenje.

POSAO: U posljednje vrijeme Vam je bilo teško da razmišljate racionalno. Današnja energija Vam ide u prilog i podiže Vas čime se olakšava teret koji imate i već jasnije vidite sliku ispred sebe.

ZDRAVLJE I SAVJET: Šta god da ste juče radili, ne mora da znači da će Vam to i danas prijati. Pokušajte da promijenite svoje ponašanje i pritom budite svjesni potreba svog tijela.

Razmislite o aktivnostima koje do sada niste radili. Razmislite i o tome zbog čega imate fizičke poteškoće koje Vas sprečavaju da radite određene stvari. Današnji aspekt Vam pomaže da istražite sve stvari koje su Vam nejasne. Pokušajte iskoristiti uspomene iz ranog djetinjstva.

LAV

LJUBAV: Današnja planetarna konfiguracija sprema pravo iznenađenje za Vas. Očekujte pravu magiju u svijetu ljubavi. Budite otvoreni prema stvarima kojih ste se do sada plašili i budite spontani i svoji. Obiđite mjesta na kojima niste bili i radite nešto sponatno.

POSAO: Današnja energija ide u pozitivnijem smjeru. Nemojte da brinete o mehaničkim kvarovima koje ste imali u prethodnom periodu jer trenutna konfiguracija planeta je poptuno drugačija i sve ide na bolje.

ZDRAVLJE I SAVJET: Kada imate redovnu rutinu, lakše se nosite sa tim svakodnevnim preprekama. Ali prečesto dopuštate da prepreke određuju Vašu zdravstvenu rutinu.

Posotji način da promijenite stvari na bolje! Održavanje discipline najbolji je način da prevaziđete konfuziju koja se dogodi kada Vam je teško. Kada Vam ništa drugo ne ide od ruke, vruća kupka čini čuda!

DJEVICA

LJUBAV: Ne volite preveliku dinamiku u ljubavnim odnsoima, ali neočekivano iznenađenje može uzrokovati totalni haos. Današnji položaj planeta mogao bi dovesti do toga da ćete se vratiti osobi iz prošlosti koja ima prilično veliki uticaj na Vas.

Ta osoba se promijenila do neprepoznatljivosti i može Vam ponuditi mnogo toga što ranije nije mogla. Hoćete li zagrizsti mamac i ovaj put?

POSAO: Posljednje tri sedmice bile su predodređene za razmišljanje i razmatranje. Sada je sve to završeno i vrijeme je da krenete naprijed sa samopouzdanjem, na osnovu spoznaja koje ste donijei. Razmišljate u pravom smijeru i stoga, ne osvrćite se unazad.

ZDRAVLJE I SAVJET: Kada se suočite sa svojim demonima, bacite pogled na ono na šta treba obratiti pažnju.

Da li ste pazili na ishranu? Pokušajte se natjerati da što više kuvate kod kuće! Pravite poslastice koje volite, a koje su zdrave. A ako ste razmišljali o fizičkim aktivnostima, zapamtite da ćete bolje spavati ako stres sagorite trčanjem nakon posla.

Povezano:  DNEVNI HOROSKOP ZA 10.11.2021.

VAGA

JUBAV: Današnja planetarna atmosfera sugeriše da imate priliku da razmislite o odnosu u kom ste do nedavno bili i razmislite o stvarima koje ste naučili a koje će Vam pomoći u narednim ljubavnim odnosima.

Jedna od važnijih stvari koje ste shvatili jeste da ne treba da zavaravate ni sebe ni druge. Ispoljite sve kvalitete koje imate, i dozvolite drugima da budu ono što jesu.

POSAO: Proteklih nekoliko sedmica ste dobijali dosta dezinformacija o nečemu što Vam je važno i ključno za uspjeh na poslu. Zahvaljujući trenutnoj energiji, istina je otkrivena i Vi ste u mogućnosti da konstruktivno radite svoj posao.

ZDRAVLJE I SAVJET: Mnogo je stvari na koje treba obratiti pažnju kada počnemo preispitivati svoje zdravlje, a posebno na ishranu. Stvari naučene u djetinjstva ne blijede tako brzo. Hrana je svuda oko nas. Hrana je ključni način na koji se odnosimo prema svijetu.

Promjena ishrane Vas mijenja na određenom nivou, a to može biti iscrpljujuće. Nemojte se obeshrabriti ako Vas ovo previše optereti. Zapamtite da ako o hrani razmišljate na zdrav način, već ste napravili određeni napredak!

ŠKORPIJA

LJUBAV: Vaš društveni život bi zaista mogao procvjetati u narednom periodu, što će donijeti prilike za koje niste mogli ni zamisliti da se mogu dogoditi.

Ne propustite priliku samo zato što Vam ne djeluje na način na koji Vi to očekujete. Ljubav dolazi u iznenađujućim paketima i ne može se odrediti samo po izgledu. Budite otvoreni za nova iskustva.

POSAO: Danas možete odahnuti. Planete su Vam otežavale u protekle tri ili četiri sedmice stvarajući konfuziju u bliskim odnosima i komunikaciji sa kolegama. Dosta je bilo!

ZDRAVLJE I SAVJET: Imate osjećaj da su sva pravila besmislena. To je osjećaj dosade koji treba preusmjeriti u pozitivan smijer. Kako biste uljepšali sebi dan, a možda i promijenili par loših navika, pokušajte pronaći nešto što Vam je neophodno da biste se osjećali dobro.

Novi šampon? Nova kupka? Posebna košulja koja Vam se dopada ili šal? Topla kupka se svakako preporučuje, sa kapima eteričnog ulja jasmina ili bora.

STRIJELAC

LJUBAV: Današnja astralna konfiguracija bi Vam mogla pomoći da se izvučete iz situacije koja Vas guši kada je ljubav u pitanju. Ako ste imali probleme u odnosu sa partnerom, budite iskreni i recitem u tačno kako se osjećate. Zatim dozvolite i partneru da kaže sve što ga muči. Bićete prijatno iznenađeni onim što će se dogoditi.

POSAO: Imali ste problema sa elektronskim uređajima u proteklom periodu. Danas stvari počinju da idu Vama u korist i sve je prema Vašim očekivanjima, čak i vaš kompjuter ne pravi nikakve probleme.

ZDRAVLJE I SAVJET: Danas želite dvije suprotne stvari u isto vrijeme, a to su trening nakon kojeg slijedi čokoladna torta! Dešavale su se i luđe stvari!

Današnja planetarna konfiguracija budi želju u Vama za udobnošću i sigurnošću sa jedne strane, a sa druge strane, mislite da bi bilo zanimljivo i zabavno ostati budan do kasno i raditi stvari koje Vam pružaju trenutno zadovoljstvo. Izazov je pronaći balasn u ovome.

Povezano:  OVI HOROSKOPSKI ZNAKOVI biće "nesretni" do kraja MARTA...

JARAC

LJUBAV: Osjećate se kao da ste na samom vru svijeta. Ako ste u vezi, onda nađite vremena da proslavite svoju ljubav prema partneru na jedinstven i individualistički način. Radite nešto što nikada prije niste. Ako pak tražite partnera, budite potpuno svoji i ne ustručavajte se ni od koga.

POSAO: Danas konačno možete prekoračiti svoj rekord. Tokom protekle tri sedmice, kosmos Vam je postavljao manje zamke. Sve to prestaje danas, pa stoga proslavite svoj uspijeh.

ZDRAVLJE IS AVJET: Današnje planetarno poravnanje Vam vam mogućnost da vidite sebe u pravom svjetlu! Ako ste se brinuli o svojim potrebama i obraćali pažnju na sebe (ishranu, fizičke aktivnosti i odmor) osjećaćete se posebno dobro.

Ako ste osjećali krivicu jer ste bili rasejani i zanemarili svoje tijelo, takav aspekt ponašanja duboko u Vašu srž i širi svoju negativnu energiju.

VODOLIJA

LJUBAV: Današnji položaj planeta Vam pruža priliku da upoznate nekoga ko izgleda da ima sve kvalitete koje ste tražili u jednoj osobi. Ali, tu osobu nećete pronaći na mjestima koja svaki dan obilazite. Morate se potruditi i učiniti nešto radikalno drugačije što će Vas dovesti u kontakt sa ljduima koji su zaista jedinstveni.

POSAO: Imali ste problema u komunikaciji u protekle tri sedmice, ali to se sada završava. Od danas, sve ide na bolje. Sada je vrijeme da se isprave neke stvari.

ZDRAVLJE I SAVJET: Isprobavanje novih stvari često poboljšava kvalitet našeg života. Evropa je živjela bez paradajza sve do 1500-ih godina kada su ih donijeli putnici iz Novog svijeta! Razmislite o novim stvarima koje niste nikada isprobali kako biste pomogli sebi u budućnosti.

Joga i pilates su odlične vježbe za jačanje donjeg dijela kičme. Meditacija takođe može pomoći u tome. Takođe bi bilo dobro da ograničite unos alkohola tokom ovog perioda.

RIBE

LJUBAV: Današnji dan djeluje poput onih iz bajke. Očekujte pravu zabavu ukoliko posjetite mjesta na kojima niste bili do sada. Vi ste sami sebi najveća prepreka u životu, jer uživate u stabilnosti svoje zone komfora. Ako Vam sve ovo djeluje zastrašujuće, ostanite kod kuće i gledajte romantični film umjesto da iz prve ruke iskusite sve čari života.

POSAO: Odluke donesene u protekle tri sedmice je neophodno preispitati. Ako ste imali poteškoća u manevrisanju poslovnih obaveza, od danas to neće biti tako. Sada morate ponovo izgraditi i reorganizovati svoje planove.

ZDRAVLJE I SAVJET: Što više vremena provedete pazeći na ishranu i na fizičke aktivnosti, lakše ćete razmišljati o stvarima koje će poboljšati kvaliteta Vašeg života.

Na primjer, kada provedete nekoliko sedmica radeći redovne vježbe i kada pijete velike količine vode, bićete spremni da smanjite unos loše hrane, kao što su bijelo brašno i mliječni proizvodi. Tijelo traži ono što želi. Ako možete slušati šta Vam tijelo govori, bićete u mnogo boljoj formi!

Previous articleZOVU GA “UBICA OTROVA”: Čuveni travar tvrdi da je ova biljka dar prirode jer čisti krvne sudove, želudac, štiti srce, a evo gdje je možete naći
Next articleBEOGRAĐANINU CELE NOĆI STIZALE PORUKE DA MU SKIDAJU PARE Sa računa mu otišlo 48.000, banka htela da se izvuče, a ovako se završilo