Home Horoskop DNEVNI HOROSKOP ZA 20.09.2021.

DNEVNI HOROSKOP ZA 20.09.2021.

93
Advertisements

Dnevni horoskop za 20.09.2021 godine: LJUBAV, KARIJERA, ZDRAVLJE I SAVJET

OVAN

LJUBAV: Sve što vam ne odgovara u vašem ljubavnom životu nastojat ćete gurnuti pod tepih i skrivati od drugih. To je nezdravo. KARIJERA: Manjak interesa za posao rezultat je vašeg manjka energije. Pokušajte se bolje organizirati, pa ćete povratiti volju za rad. ZDRAVLJE I SAVJET: Treba uredno živjeti.

BIK

LJUBAV: Ako se danas upustite u erotskuu avanturu, znajte da ćete gotovo sigurno omanuti. Zato zadržite potrebnu distancu. KARIJERA: Ne pokušavajte na silu dokazati da ste u pravu, jer niste. Radije privatite upute drugih koji su ozbiljniji od vas. ZDRAVLJE I SAVJET: Važnija su djela od riječi.

BLIZANCI

LJUBAV: Izdatak koji će uslijediti zbog vaše organizacije zajedničkog ručka ili večere malo će vas zabrinuti. KARIJERA: Sve je više stvari koje vam idu u prilog i čine vaš boravak na radnom mjestu ugodnim. No vi i dalje radite udarnički. ZDRAVLJE I SAVJET: Možete malo predahnuti.

RAK

LJUBAV: Prepoznajete nove ljubavne prilike, a u tome vam pomažu vaši prijatelji. Danas nemojte biti sami, nego izađite. KARIJERA: Možda će vam se učiniti da vas drugi ne podržavaju, ali to nije točno. Oni su samo oprezni i ukazuju gdje su zamke. ZDRAVLJE I SAVJET: Zanemarite brige.

Advertisements

LAV

LJUBAV: Bit ćete u fazi povlačenja i najbolje se osjećati u nekom skrivenom kutku sami sa sobom. To je samo prolazno rasploženje. KARIJERA: Nastojte sve važnije poslove što prije privoditi kraju jer će vam uskoro za njih trebati dva put više energije nego inače. ZDRAVLJE I SAVJET: Napunite svoje baterije.

DJEVICA

LJUBAV: Na dnevni red će isplivati neke stvari iz prošlosti vaše obitelji koje ćete danas morati rješavati. KARIJERA: Spremni ste privremeno se povući jer slutite da bi vam tako odgovaralo. Na neki ste način u pravu. ZDRAVLJE I SAVJET: Sve je više stvari koje vas umaraju.

Povezano:  ASTRO događaj koji nam život dovodi u red: MLAD MESEC u Devici uticaće na SVAKI ZNAK Zodijaka, ali najviše na OVA TRI

VAGA

LJUBAV: Vjerojatno će vam se otvoriti mnoge ljubavne prilike, a svojim ponašanjem vi ćete ih i sami poticati. KARIJERA: Ponekad vam se čini da su pred vama zadaci sasvim različiti od vas, ali koji će vas nadopuniti i obogatiti. ZDRAVLJE I SAVJET: Prihvatite sve što dolazi.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Pred vama je još jedan uspješan ljubavni dan. Svaka vrsta kontakta dobro je postavljena, pa se potrudite biti među ljudima. KARIJERA: Vaše dramatiziranje mnogima je već dosadilo. Sad vam preostaje novi stil koji znači raditi tiho i profesionalno. ZDRAVLJE I SAVJET: Manje jedite, više se krećite.

STRIJELAC

LJUBAV: Otvoreni ste za ljude i nova poznanstva, srećete ih relativno lako, ali emotivno ispunjenje je sve dalje. KARIJERA: Kalkulacije oko mladih ljudi ili kreativnih bavljenja na poslu potrajat će i danas. Gledat ćete da sve bude zanimljivo. ZDRAVLJE I SAVJET: I dalje ste u plusu.

JARAC

LJUBAV: Moguć je razgovor vrlo ozbiljne tematke s vama bliskom osobom. Znat ćete dati savjet ili pružiti podršku. KARIJERA: Na radnom mjestu pokazaujete sve više sklonosti zabavi, a sve manje ozbiljnom radu. Kao da vas je briga za sve. U svom ste svijetu. ZDRAVLJE I SAVJET: Usredotočite se na ciljeve.

VODOLIJA

LJUBAV: Male nervoze malo će vam poljuljati samopouzdanje, no samo onda ako vi to dopustite. Kontrolirajte se i sve će biti dobro. KARIJERA: Danas će vam se zarađeni novac učiniti skromnim, ali shvatite da on nije svrha sama po sebi. Važnije je raditi ono što volite. ZDRAVLJE I SAVJET: Jača vaš interes za kozmetiku.

RIBE

LJUBAV: Pred vama je još jedan dan u kom ćete biti skloni povećanoj osjetljivosti i sve većim zahtjevima prema partneru. KARIJERA: Neka vas ne brine malo zatišje na poslu. Ono će vam zapravo dobro doći da se malo saberete. ZDRAVLJE I SAVJET: Potrebno vam je više sna.

Povezano:  ČVRSTO stisnite pesnicu i saznajte odmah KAKVA STE OSOBA...
Previous articlePrepolovit ćete se za MJESEC DANA, samo pomiješajte ove sastojke: SVAKU NOĆ PRIJE SPAVANJA PIJTE OVAJ NAPITAK (RECEPT)
Next articleMoćan napitak od samo 3 sastojka koji nevjerovatno brzo skida masne naslage…