Home Zdravlje Evo kako da napravite prirodni lijek za poptuni oporavak kičme i zglobova…

Evo kako da napravite prirodni lijek za poptuni oporavak kičme i zglobova…

115
Advertisements

Narodni lijekovi nikada ne mogu naštetiti tijelu. Ukoliko vam nisu pomogli, znajte da vam nisu ni odmogli. Naši stari su se u nedostatku farmaceutskih lijekova liječili uz pomoć prirodnih i čini nam se da su bili vitalniji i zdaviji nego mi danas. Za one koji imaju problema sa bolovima u kičmi, donosimo recept koji je veoma ukusan a pri tome i ljekovit:

Sastojci:

– 1 suva smokva
– 1 suva kajsija
– 5 suvih šljiva

Priprema:

Advertisements

Svako veče pred spavanje pojedite ovo suvo voće i tu kuru nastavite tokom 45 dana. Ovi plodovi sadrže supstance koje izazivaju regeneraciju tkiva, koje sastavljaju intervertebralne diskove.

Oni ih čine jačim i čvršćim. Pršljenovi počinju sami da staju na određene njima prirodom, mjesta, bez spoljne manuelne korekcije.

Svaki plod posebno sadrži određene elemente i supstance, a njihovo miješanje daje odličan lijek, koji je izuzetno efikasan protiv bolova u kičmi. Izuzetno je korisno za muškarce i za žene.

Ovaj recept je dobijen na poklon od sportista-olimpijaca, koji su na taj način regenerisali svoju kičmu poslije teških fizickih napora.

Izvor: lijekpriroda

Povezano:  PIJE SE SAMO 1 ČAŠA DNEVNO: Moćan prirodni napitak koji pročišćava arterije i snižava povišen krvni pritisak…
Previous articlePERETE LI PEŠKIR POSLIJE TUŠIRANJA ILI GA SUŠITE PA PONOVO KORISTITE? Doktor otkrio, EVO ŠTA JE POGREŠNO
Next articleUklanja sve neugodne mirise, smanjuje sekret, koristi se za liječenje mioma i cisti…