Menu Close

Horoskop / 3 znaka koja očekuju životne bure do 20. maja: Kome Sunce u Biku donosi velika iskušenja

Evo koga očekuju iskušenja i male bure dok je Sunce u Biku – ova 3 znaka neće biti najsretniji tokom vladavine Bika…

U znaku Bika borave Venera, Merkur i Sunce – vladavina ovog znaka biće zaista zanimljiva i drugačija od svoh sezona!

Sunce je ušlo u znak Bika 19. aprila, a napustit će ga 20. maja kada prelazi u Blizance.

Bikova energija nam donosi hedonizam, težnji ka materijalnom, ugađanje sebi i dobru energiju, ali tri horoskopska znaka neće se baš tako dobro provesti.

Evo koga očekuju iskušenja i male bure dok je Sunce u Biku:

Strijelac

Očekuje vas naporan mjesec, pun zadataka, obeveza i nerješenih problema. Vrijeme je da reorganizujete svoj život i napravite dobar plan. Ako se osjećate rasejano i zbunjeno, dobro isplanirajte svoju rutinu. Čuvajte se kašnjenja, promašenih rokova i neopreznih odluka. Svaki dan donosi jedan mali izazov, ali vi ustajete jači i hrabriji.

Ovan

Period vaših rođendanskih proslava je iza vas, dragi Ovnovi. Sunce je napustilo vaš znak, pa ćete se u odnosu a prethodni period osjećati manje energično i upašćete u monotoniju. Mogući su finansijski problemi, nepredviđeni troškovi ilipogrešno trošenje novca. Potebna vam je pomoć bliske osobe kako biste pronašli rješenje. Napravite dobar plan za trođenje budžeta. Sada je trenutak da pokažete svoje sposobnosti i odgovornost.

Vodolija

Bićete vrlo usporeni i povučeni u ovom periodu. Najviše će vam prijati da provodite vrijeme u toplini svog doma, a posebno vam prija samoća. Vladavina Bika je dobar period da se posvetite svojim mislima i emocijama, da očistite um od nekih starih dilema i obnovite svoju energiju. Kako biste se opustili probajte čari meditacije. Dobro se naspavajte, piše “Lovesensa“.