Home Zdravlje IMATE PROBLEM SA DISANJEM? Iseckajte četiri limuna i stavite u uglove sobe...

IMATE PROBLEM SA DISANJEM? Iseckajte četiri limuna i stavite u uglove sobe – REZULTATI SU FENOMENALNI!

114
Advertisements

<

Sa visokim sadržajem vitamina A i B kompleksa, kalcijuma, kalijuma, magnezijuma, bakra, mangana i moćnih antioksidanata, limun je ukusan, mirisan i svojim blagodetima privlači mnoge ljude, piše „Fokuzz“.

Limun je poznat po prijatnoj aromi i uvek podseća na nešto čisto i sveže. Limun je zapravo antiseptik i koristi se u mnoge svrhe, uključujući lečenje depresije i anksioznosti. Zbog toga će vam aroma limuna u vašem domu pomoći da izlečite anksioznost i depresiju, koje će zameniti pozitivnost.

Da li ste se ikada zapitali zašto mnogi restorani širom sveta imaju ovaj ukus?

Evo tačno šta treba da uradite: Morate iseći limun i ostaviti ga u sobi preko noći. Ovo će vam pomoći ako imate problema sa disanjem (astma, prehlada ili alergije).

Advertisements

Sledećeg jutra, vaše grlo i vazduh u prostoriji biće sveži i zdravi. Limun takođe smanjuje mučninu i povraćanje, poboljšava kognitivne sposobnosti, ubija bakterije koje izazivaju upalu pluća, ublažava bronhitis, osvežava vazduh bez jakih hemikalija koje mogu da izazovu probleme sa kožom i disajnim putevima, ublažava bolove, sprečava razvoj raka jetre i osvežava odeću.

Limun je toliko moćan da može da izleči bolesti kao što su artritis i reumatizam. Možete napraviti jednostavnu limunadu i konzumirati je svakodnevno. Tako se za kratko vreme možete osloboditi štetnih materija i kamena u bubregu. Ne samo to, možete izlečiti i bolesti kao što su kolera ili malarija.

Razlog za to je činjenica da je limun prirodni čistač krvi. Limun vrlo brzo neutrališe hemikalije i koristi svoje sokove kao osveživač i ubicu bakterija svih vrsta.

Samo narežite par limuna i ostavite ih u sobi preko noći. Ovaj trik je jeftin i ne sadrži štetne supstance. Ovo neverovatno voće omogućava vašim plućima da bolje rade i da lakše dišete. Ako imate astmu, prehladu ili alergije, uverite se da često udišite miris limuna.

Povezano:  Nema šta ne liječi: Raste svuda oko nas a najbolji je prirodni lijek! Napravite sami čaj, mast i zdravu smjesu! (RECEPT)

Ako ovo uradite noću, svi vaši disajni putevi će biti očišćeni sledećeg jutra. Limun je deo vaše svakodnevne ishrane, ali imajte na umu da ovo voće može mnogo da vam pruži i učini život lakšim i zdravijim.

Previous articleAko u organizmu primećujete OVIH PET PROMENA, vreme je da PRESTANETE DA JEDETE HLEB
Next articleČAJ OD CRNOG LUKA JE SPAS: Ovaj narodni lijek čisti bronhije, zaustavlja kašalj, sprečava grip i jača organizam…