Home Uncategorized ISJECKAJTE BIJELI LUK I DODAJTE OVE DVIJE NAMIRNICE: Dobit ćete moćan lijek...

ISJECKAJTE BIJELI LUK I DODAJTE OVE DVIJE NAMIRNICE: Dobit ćete moćan lijek koji će vam očistiti krvne sudove od masnoće (RECEPT)

154
Advertisements

Efikasan je i u borbi protiv starenja, u kombinaciji s najvećim prirodnim savršenstvom, medom

Poznato je da je bijeli luk moćan dodak ishrani koji se pokazao posebno snažnim u borbi protiv infekcija, efikasno štiti od patogenih bakterija, virusa i parazita otpornih na lekove, a takođe je dobar i protiv gljivičnih infekcija, a tada je najbolji kada se konzumira svjež. U kuvanom obliku je bolji za zaštitu krvnih sudova.

Ipak, dejstvo na zdravlje nije sve što ovo bogatsvo prirode može da nam ponudi. On je efikasan i borbi protiv starenja, u kombinaciji s najvećim prirodnim savršenstvom, medom. Kako je proleće idealno vreme da se posvetimo i nezi lica i tela, napravite ovu prirodnu mešavinu koja briše bore. Oni koji su probali tvrde da su efekti vidljivi poslije kratkog vremena konzumacije.

Sitno samljeti 10 glavica bijelog luka, i pomašajte sa kilogramom meda i sokom od 10 limuna. U staklenoj posudi ostavite da odstoji deset dana. Nakon toga dva puta dnevno, prije obroka, uzimati po jednu kašiku mješavine.

Advertisements
Povezano:  GINEKOLOG SUROVO ISKRENO PORUČIO ŽENAMA: Ovo radite svaki put kad dođete na pregled, A MI TO MRZIMO!
Previous articleSVAKO JUTRO VAM JE ZAČEPLJEN NOS: Stručnjaci objašnjavaju šta sve izaziva ovaj problem i kako da ga riješite
Next articleOVI UOBIČAJENI SIMPTOMI UKAZUJU NA RAK JAJNIKA: Ako osjetite ove tegobe, odmah se javite ljekaru