Home Zdravlje IZVLAČI OTROVE IZ TIJELA BUKVALNO PREKO NOĆI: Rusi ovaj “lijek” koriste vijekovima,...

IZVLAČI OTROVE IZ TIJELA BUKVALNO PREKO NOĆI: Rusi ovaj “lijek” koriste vijekovima, preporodićete se poslije samo 1 noći – EVO KAKO SE PRAVI…

92
Advertisements

Starinski lijek koji uklanja umor, čisti krv i izbacuje toksine iz tijela.

Savremen način života, boravak u zatvorenom, nedostatak kretanja, loša ishrana, faktori su koji nam neminovno narušavaju zdravlje.

Umor, znojenje, posebno noću, razdražljivost i osjećaj težine ne samo u nogama već u cijelom tijelu su znak da je našem tijelu hitno potrebna detoksikacija. Osim zelenog čaja i drugih napitaka koji pomažu izbacivanje štetnih materija iz organizma, postoji i jedan starinski lijek čiji je glavni sastojak – pretpostavljate – bijeli luk.

Mnogima su poznata njegova lekovita svojstva, a za ovo malo ko zna. Stari Rusi kažu da ova namirnica moćno čisti telo od toksina. A najbolje je da se počne od nogu!

Advertisements

Pripremite sastojke: glavicu bijelog i crnog luka sameljite, prelijte sa 300 ml ključale vode i kuhajte 5-7 minuta. Ostavite da se ohladi i procijedite. Potopite gazu u tečnost, ocijedite, pa stavite na tabane i obujte čarape. Oblog skinite sutradan.Kada uklonite gazu, vidjećete da je promijenila boju.

Ovaj starinski “lijek” Rusi koriste stotinama godina, a kao rukom otklanja toksine iz tijela.

(Mondo)

Povezano:  Ovaj domaći eliksir će vam toliko popraviti krvnu sliku da ćete se i sami iznenaditi!
Previous articlePoznati dermatolog otkrio tajnu: Vaše lice će biti čisto, bez bubuljica i to na prirodan način
Next article3 SIMPTOMA KOJI MNOGI ZANEMARE NAJAVLJUJU INFARKT: Javljaju se i 7 dana ranije, A SVI PRAVE ISTU GREŠKU