Home Uncategorized JAPANSKA TERAPIJA VODOM KOJA ČINI ČUDA ZA MRŠANJE: Evo kada treba popiti...

JAPANSKA TERAPIJA VODOM KOJA ČINI ČUDA ZA MRŠANJE: Evo kada treba popiti prvu čašu u toku dana!

89
Advertisements

Hidratacija organizma je neophodna kako bi naše telo moglo da funkcioniše, ona je presudna za zdravlje i život. Voda je bitan element za svaku funkciju u telu, a kada ne konzumiramo dovoljno tečnosti afunkcije u našem tijelu mogu biti sporije i ugrožene, piše Stil.kurir.rs.

Nedovoljno konzumiranje vode je često okidač za bolesti bubrega, mozga, mišića, nervnog sistema, metabolizma, regulacije tjelesne temperature, normalnog funkcionisanja zglobova i koštanog sistema.

Osim što je neophodna za zdravlje i što je bez nje čišćenje, odnosno detoksikacija organizma nemoguća, voda ima sjajno dejstvo i po našu energiju. Sigurno ste tokom posmatranja mora, jezera ili rijeke primijetili koliko vas pogled na vodu opušta. Takođe, plivanje ublažava napetost mišića, smiruje i uklanja negativnu energiju.

Prema japanskoj narodnoj i prirodnoj medicini čašu vode treba da pijete odmah nakon buđenja.

Advertisements

Ujutru popijte 4 čaše vode, po 150 mililitara, sa pauzom od 5-7 minuta. Poslije toga nemojte ništa jesti niti piti 45 minuta, a zatim tokom dana rasporedite oko 2,5 litra vode.

Ne pijte jako hladnu ili jako toplu vodu – njena temperatura treba da bude slična tjelesnoj.

U jutarnju čašu vode možete sipati malo limunovog soka, ako nemate problema sa želucem, jer ova kombinacija se pokazala kao vrlo uspješna za ubrzanje metabolizma i mršavljenje.

Kako kažu Japanci, ova metoda oslobađa stresa, rješava vas viška kilograma, daje više energije i ubrzava metabolizam.

Povezano:  JELENA (39) JE 2019. GODINE IMALA 156 KG, A ONDA JE SMRŠALA PREKO 83 KG: Promijenila samo 1 stvar, bukvalno se prepolovila! (FOTO)
Previous articleŠta će se desiti u vašem tijelu ako svaki dan pijete čaj od đumbira?
Next articleVUKOSAVA JE 2 PUTA IMALA MOŽDANI UDAR, sada je opisala SIMPTOME: “Evo šta sam prvo osjetila…”