Home Zdravlje JEDAN NAPITAK JE UBJEDLJIVO NAJBOLJI ZA ZDRAVLJE CRIJEVA: Pomaže kod brojnih problema,...

JEDAN NAPITAK JE UBJEDLJIVO NAJBOLJI ZA ZDRAVLJE CRIJEVA: Pomaže kod brojnih problema, a jedna stvar ga čini tako moćnim!

7701
Advertisements

Ako želite da poboljšate zdravlje crijeva, ovaj napitak treba da pijete svakodnevno!

Problemi sa crijevima poput nadutosti, gasova, mučnine, dijareje ili zatvora, mogu da budu veoma neprijatni. Oni mogu da budu rezultat nekog trenutnog stresa, reakcije na određenu hranu, ali i signal nekog zdravstvenog problema. Ukoliko su simptomi uporni, najbolje je da razgovarate sa ljekarom, a u međuvremenu poradite na poboljšanju zdravlja crijeva.

Jedan napitak ima ubjedljivo najbolji efekat na zdravlje crijeva, a u pitanju kombuha. Za one koji ne znaju, to je fermentisani napitak napravljen od crnog i zelenog čaja, šećera i simbiotičke kulture bakterija i kvasca. Napitak kombuha se može kupiti, ali ga možete napraviti i sami. Ukoliko kupujete kombuhu, obratite pažnju na sadržaj šećera. 

Zbog procesa prirodne fermentacije, kombuha u sebi ima mehuriće, a stručnjaci napominju da, pošto sadrži brojne dobre bakterije, ovaj napitak pomaže kod zapaljenja crijeva, ekcema, sindroma nervoznih crijeva, dijareje, visokog holesterola.

Advertisements

Imajte na umu da bi voda trebalo da čini većinu tečnosti koju unosite tokom dana, ali da jedna čaša ovog napitka može da pomogne i u hidrataciji, kao i da doprinese zdravlju crijeva.

(MONDO)

Povezano:  OBAVEZNO ZAPIŠITE RECEPT: Jako moćan lijek protiv bolova u kičmi i zglobovima koji će vam 100% pomoći…
Previous articlePomoću dvije kašike ovog sirupa recite zbogom salu na stomaku! Ova smjesa sagorjeva masnoću ODMAH!
Next articleKARCINOM ŠTITNE ŽLIJEZDE IMA 6 SIMPTOMA: Prvi znak se javlja kad rak krene da se širi i razvija