Home Zdravlje JEDITE JAJE I MALO SIRĆETA: Domaći lijek koji obavezno trebate koristiti jer...

JEDITE JAJE I MALO SIRĆETA: Domaći lijek koji obavezno trebate koristiti jer uništava ubicu broj 1 u vašem tijelu…

166
Advertisements

Domaći lijek koji obavezno trebate koristiti…

Ovaj domaći lijek definitivno vrijedi probati, jer je vrlo jednostavan i lako se pravi, potpuno je bezbijedan, a uz to i jeftin. Postoji jednostavan trik koji pomaže da se kontroliše nivo šećera u krvi, a potrebno vam je samo jedno bareno jaje i malo sirćeta!

Stručnjaci širom svijeta tvrde da je domaći recept na bazi barenog jajeta izuzetno efikasan i koristan saveznik u borbi protiv povišenog šećera u krvi, jer smanjuje nivo šećera veoma brzo.

Jabukovo sirce,
Jabukovo sirce,

Dijabetes, veoma čest zdravtsveni problem koji utiče na ljude širom svijeta, javlja se kada pankreas prestaje s proizvodnjom insulina ili kada organizam nije u stanju da pravilno koristi insulin kojim raspolaže. Uobičajeni simptomi dijabetesa su učestalo noćno mokrenje, osjećaj žeđi, brz gubitak težine, svrab oko penisa ili vagine, posjekotine ili rane koje sporo zarastaju, zamagljen vid, umor.

Advertisements

Sve to dovodi do ozbiljnijih zdravstvenih problema kao što su loš vid, sljepilo, oštećenje nerava, bolesti bubrega, bolesti srca, a kod muškaraca i erektilne disfunkcije.

Jabukovo sirce,
Jabukovo sirce,

RECEPT:

Sastojci:

– 1 skuhano jaje

– jabukovo sirće

– voda

Priprema:

Skuhajte jaje uveče i oljuštiti ga, a potom viljuškom ili čačkalicom napraviti nekoliko rupica na njemu. Staviti ga u neku posudu i preliti sirćetom. Ostaviti ga tako da prenoći.

Primjena:

Ujutro se jede samo jaje, a ne i ostatak sirćeta koji nije upijen. Tokom jela popiti i čašu mlake vode u koju se prethodno doda kašika sirćeta. Poznato je da su jaja veoma hranljiva i da su odličan izvor proteina. Ovakav doručak će smanjiti apetit i doprinijeti će osjećaju energičnosti. Ovaj domaći lijek definitivno vrijedi probati, vrlo je jednostavan i lako se pravi. A najbolje je što je bezbijedan i vrlo efikasan.

Povezano:  TIHI UBICA Dr Nestorović upozorava građane: “Dve stvari su kobne, izbacite OVE tablete obavezno”
Jaja, Jabukovo sirce,
Jaja, Jabukovo sirce,

Napomena:

Kada koristite ovaj lijek, budite oprezni šta jedete od ostale hrane i da obavezno izbacite namirnice koje povećavaju nivo šećera u krvi. Budite zdravi!!

Izvor: webtribune

Previous articleEVO KAKO DA SMRŠATE UZ POMOĆ SODE BIKARBONE: Izgubite i do 5 kilograma za samo 2 nedjelje, a recept je postao apsolutni hit…
Next articleŽIR: Efikasan lijek za štitnu žlijezdu i mnoge druge zdravstvene tegobe