Home Zdravlje KAČAMAK DIJETA: Za 4 dana u potpunosti očišćen digestivni trakt i 4...

KAČAMAK DIJETA: Za 4 dana u potpunosti očišćen digestivni trakt i 4 kilograma manje masnoće…

108
Advertisements

Kačamak dijeta koja traje 4 dana obezbediće vaše telu i neophodne vitamine i minerale, očistiti creva i ubrzati metabolizam.

Svima nam u nekom trenutku treba brzo rešenje koje će nam pomoći da skinemo nekoliko kilograma viška u kratkom roku. Najbolje rezultate daju rešenja koja prijaju našem stomaku, a baš takav je kačamak!

Kompleksni ugljeni hidrati u kombinaciji sa vlaknima iz palente dugo se vare, pa nas dugo drže sitim, a pritom stimulišu dobro varenje i sprečavaju zatvor, koji je česta posledica brzinskih dijeta.

Sa druge strane, kačamak dijeta koja traje 4 dana obezbediće vaše telu i neophodne vitamine i minerale, očistiti creva i ubrzati metabolizam. Takođe, palenta će pomoći da se ublaži nivo holesterola u krvi.

Advertisements

1. dan

– 400 g palente, 1 krastavac, 1 paradajz, 1 jabuka, 2 litre vode.

2. dan

– Duplirajte meni iz prvog dana.

3. dan

– 400 g palente, salata od 300 g zelene salate, 200 g svežeg kupusa, 2 šargarepe, malo limunovog soka i 1 kašičice maslinovog ulja, 2 litre vode, 3 šolje zelenog čaja bez šećera.

4. dan

– Duplirajte meni iz trećeg dana.

Postupak kuvanja palente

Da bi vam kačamak pomogao u mršavljenju, morate da ga kuvate bez mleka, šećera ili putera.

Sastojci:

– 50 g palente

– 200 ml vode

– pola kašičice maslinovog ulja

Priprema:

Blago isperite živu palentu čistom vodom. 200 ml vode sipajte u šerpu i vrlo malo posolite. Ostavite da proključa pa dodajte palentu. Kuvajte na niskoj temperaturi 15-20 minuta. Kad se skuva, dodajte maslinovo ulje i promešajte. Dok ste na kačamak dijeti, pijte puno vode i jedite male porcije kad osetite glad.

Izvor: Stil.kurir.rs

Povezano:  UPALJENO GRLO, VISOKA TEMPERATURA + OVAJ SIMPTOM: Prepoznajte na vrijeme simptome opasne bolesti zglobova
Previous articleJEFTIN JELOVNIK ZA BRZO MRŠAVLJENJE Medicinska dijeta topi višak kilograma! Uz pomoć nje riješićete se ZAUVIJEK sala sa stomaka
Next articleTERAPIJA SODOM BIKARBONOM: Čisti disajne puteve i umiruje kašalj u rekordnom roku…