Home Zdravlje KADA SVE KRENE PO ZLU: Zapalite list lovora u sobi i gledaje...

KADA SVE KRENE PO ZLU: Zapalite list lovora u sobi i gledaje šta će se desiti nakon par minuta…

16035
Advertisements

Nikad ne potcjenjujte moć različitih aroma na naš organizam! Da li ste znali da neobičan miris lovora ima nevjerovatno umirujuće dejstvo na sve nas?

Iako se često koristi u kuhinji, on ima i mnoge druge korisne namjene. Još su Grci u drevna vremena, prepoznali ljekovita svojstva lovora i koristili ga u medicini.

Lovor se odlikuje jakim protivupalnim i umirujućim svojstvima. To omogućuje, između ostalog, borbu protiv epilepsije, ali i oslobađanje disajnih puteva

Ako imate visoki krvni pritisak, nesanicu ili ste pod stresom, lovor može pomoći! Takođe, preporučuje se svima onima koji žele da kontrolišu holesterol.

Advertisements

Da bi iskoristili njegove prednosti, možete ga konzumirati u jelima, kuvajući ga u ključaloj vodi ili ga pažljivo zapaliti u jednoj šerpi.

Nakon nekoliko minuta, dim će se postepeno širiti prostorom, a vi ćete odmah primjetiti da ste opušteniji. Obratite pažnju da se ipak ne opustite toliko da zaboravite da ugasite vatru!

Ne oklijevajte nijednu sekundu, već nabavite list lovora, koji će se pobrinuti za vaše zdravlje i raspoloženje. Podjelite ove savjete sa svojim dobrim prijateljima, biće vam veoma zahvalni.

Povezano:  MOĆNI ČISTAČ KRVI: Smjesa od 2 sastojka uklanja masnoće
Previous articleONA JE DAR OD BOGA: Sprječava rak, umanjuje prostatu, a liječi čak i dijabetes
Next articleLiječi sve od DIJABETESA do KARDIOVASKULARNIH OBOLJENJA: DOKAZANO LJEKOVITA VOĆKA,A EVO ZA STA SVE MOZE KORISTITI…