Home Zdravlje KARDIOLOG OTKRIO DIJETU – ZA 2 SEDMICE SKIDA 10 KG: Jelovnik će...

KARDIOLOG OTKRIO DIJETU – ZA 2 SEDMICE SKIDA 10 KG: Jelovnik će vam se sigurno svidjeti, EVO ŠTA MORATE JESTI

910
0
Advertisements

Ovaj režim ishrane kreirao kardiolog doktor Herman Tarnover

Sa debljinom dolaze sve bolesti. Velika je verovatnoća da ćete mladi dobiti srčane tegobe, dijabetes ili srčani ili moždani udar, ukoliko ste gojazni.

Da biste bili zdravi, potrebno je da održavate normalnu kilažu. Ako želite smršati, potrebno je da se zdravo hranite i redovno krećete.

Izbacite iz upotrebe neprirodne gazirane sokove i ostala pića, te nedzravu hranu. Smanjite unos soli i masti. Nemojte verovati reklamama i tome da ćete smršati, ako ništa ne radite već samo koristite te preparate za mršavljenje.

Advertisements

Da bi smršali trebate vježbati i zdravo se hraniti. Niko vam ne govori da treba da preskačete obroke i da se izgladnjujete. Jedite zdravo, smanjite obroke i krećite se.

Ovaj režim ishrane kreirao kardiolog doktor Herman Tarnover. Podrazmjeva se da ne preskačete doručak. Za doručak jedite žitarice.

Doručak:

1 kriška proteinskog hljeba

pola grejpfruta

šolja crne kafe ili čaja

Ručak:

Kuhano jaje

1 tost

Čaša jogurta

Imajte 2 užine, uzmite jednu narandžu ili jabuku, a možete i bananu.

Večera:

Kuhano povrće

1 tost

Ovaj režim traje 2 sedmice, s obzirom da se i posle režima trebate zdravo hraniti. Jedite redovno, samo smanjite obroke i izbacite nezdravu hranu.

Povezano:  SPASITE SE GLAVOBOLJA I VRTOGLAVICA-Narodni lijek za okoštavanje vrata: Nakon ovog 5 godina nećete osjećati bol! (RECEPT)