Home Zdravlje KORU OD BANANE STAVILA JE U FRIŽIDER: Poslije 15 minuta, riješila se...

KORU OD BANANE STAVILA JE U FRIŽIDER: Poslije 15 minuta, riješila se problema koji joj je uništavao život!

3259
Advertisements

Ukoliko imate bolove u glavi, važno je da znate trik uz pomoć voća.

Naime, za borbu protiv glavobolje dovoljna vam samo jedna banana. Jedna očajna žena odlučila je da stane na put neumoljivom bolu.

“Osjetila sam jaku glavobolju koja me po ko zna koji put probudila i nisam htela da pijem još jedan lek koji neće dati rezultat, već će mi samo iritirati želudac. Sjetila sam se savjeta komšinice da probam jedan trik sa bananom. Pojela sam cijelu bananu, a koru nisam bacala već sam je ostavila u frižideru da se ohladi.

Petkaestak minuta kasnije izvadila sam koru, legla u krevet i udobno se smjestila dok mi je kora hladila čelo. Osjetila sam malo pojačanje osjećaja i pulsiranje koje je polako usporavalo. Nedugo zatim, toliko me je ovaj postupak opustio da je glava prestala da me boli i ja sam zaspala. Probajte obavezno ako imate problema sa glavoboljom”, ispričala je ona.

Advertisements

Izvor: kurir

Povezano:  Ruski nutricionista otkrio šta “liječi”, 1 stvar će vas iznenaditi: ŠTA SE DEŠAVA U TIJELU AKO SVAKOG DANA JEDETE BIJELI LUK
Previous articleŠTA ZNAČI KADA “BALAVITE” DOK SPAVATE: Doktor otkrio sve o pojavi koje se svi STIDE
Next articlePoznati ljekar poslao upozorenje: Strah je gori i opasniji od bilo koje bolesti! Evo kako da ga se riješite..