Menu Close

MESEČNI HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA MAJ 2021: ČEKA TE NOVI LJUBAVNIK, ČEŽNJA I LJUBOMORA

OVAN

TUGA-DETE-LJUBOMORA

Ljubav

Ne baš toliko prijatna atmosfera u vašim vezama I brakovima. Nesuglasica može biti oko posesivnosti, ljubomore, tajni. Ukoliko ste u braku eventualno se možete sporiti oko vaspitanja dece ili problema sa finansijama. Pokušajte da postavite svoj odnos na nove osnove, da unesete neke lepe promene I energiju jer ćete na taj način lakše proći kroz ovaj period. Usamljeni teško da će baš u potpunosti biti zadovoljni svojim emotivnim životom. Možete uploviti u neku novu priču, ali ćete se osećati nesigurno, pogotovo ako ovaj odnos budete morali da skrivate. Kod pojedinih Ovnova prošlost se može aktivirati.

Posao

Ovaj će vam mesec non stop donositi nove obaveze, koje ćete verovatno morati da završavate na brzinu. Kolegijalno okruženje nije baš najbolje, dosta toga se “muti” I šuška iza leđa, pa nemojte biti iznenađeni I nekim potezima od strane kolega koji bi vas baš mogli razočarati. Posebnu pažnju obratite na svoje finansije. Iako ćete se truditi da ih dovedete u red, moguće je da se dodatno zadužite ili pak da teret postojećih dugova bude prevelik za vas. Sredinom meseca moguć je nov poslovni angažman.

Zdravlje

Zdravstvena situacija je takođe dosta promenljiva. Možete imati probleme sa stresom, sa virusnim infekcijama, sa alergijama.

BIK

BOLEST-POSETA-NEPRIJATELJ

Ljubav

Probleme koje imate sa emotivnim ili bračnim partnerom morate početi da rešavate I to što pre. Ukoliko nastavite sa praksom ćutanja I guranja nekih stvari pod tepih, ovo bi samo moglo doneti tokom treće dekade prilično neprijatne situacije između vas dvoje. Ne nagomilavajte stres u sebi, vreme je da kažete šta imate, šta vas muči I kako želite da odnos funkcioniše na dalje. Slobodni Bikovi u ovaj mesec ulaze u prilično mračnom fazonu. Tuge Iz prošlosti vas opterećuju I ne dozvoljavaju vam da krenete dalje. Iako ćete u drugoj dekadi biti nešto življi I imati mogućnost za nova poznanstva, teško je da ćete se zaljubiti…

Posao

U maj ulazite u nesigurnoj finansijskoj situaciji I u razmišljanjima šta biste mogli uraditi da popravite svoje poslovne pozicije. Imaćete kontakte sa potencijalnim saradnicima, pokušavati da pronađete nešto što bi vam odgovaralo, ali je pitanje da li ćete u tome I uspeti. Neki od vas će se prihvatiti I dodatnog posla, da bi rasteretili svoj budžet. Sa kolegama povremeno stoji napetost, posebno tokom treće dekade meseca a u tom periodu biste mogli više da povedete računa I u kontaktima sa autoritetima, šefovima.

Zdravlje

Definitivno biste trebali da uvedete neke promene u svom dosadašnjem funkcionisanju. Krenite sa rekreacijom, šetnjama, vežbama. Manji problemi sa probavom starijima.

BLIZANCI

MISAO-GUBITAK-LJUBAVNICA

Ljubav

Ukoliko vam se neko dopada, a za to postoje velike šanse, pravite grešku time što previše čekate I razmišljate, a ne povlačite nikakav potez. Ako previše dugo nastavite na ovaj način, ova ljubavna šansa bi vam se mogla izmaknuti iz ruku. Ako ništa drugo, iskoristite makar treću dekadu ovog meseca….Takođe, ne odbijajte pozive za izlazak I druženje sa prijateljima, potrebno vam je da “proluftirate” mozak. Blizanci u emotivnim I bračnim relacijama mogu ići iz krajnosti u krajnost. U jednom trenutku ćete se povlačiti, u sledećem svađati sa partnerom. Pokušajte da pronađete balans, da bi vaša veza funkcionisala skladnije..

Posao

Opterećeni ste planovima koji nikako da se realizuju I pokrenu, ali I finansijskim segmentom koji je dosta nestabilan I promenljiv. Od sedenja I razmišljanja vajde nema, potrebno je da pokušate da promenite nešto, pa makar I napravili pogrešan potez. Jer, na greškama se uči, zar ne? Rasterećenje I neku lakšu energiju očekujte tokom poslednje dekade maja. U ovom periodu moguće su neočekivane promene – na primer – gubitak jednog posla ili saradnje, ali momentalno aktiviranje nečeg drugog, još boljeg po vas.

Zdravlje

Mentalna nestabilnost, ali I podložnost lošim životnim navikama. Potrebno vam je da se energetski dignete – više se krećite, obratite pažnju na ishranu.

RAK

MISAO-LOPOV-UDOVICA

Ljubav

Preemotivni ste I preosetljivi tokom ovog meseca, pa vaše reakcije I funkcionisanje u emotivnim vezama I brakovima može partneru biti čudno I zbunjivati ga. Ukoliko ne želite da izazovete sumnju kod osobe koju volite trebali bi da se potrudite da budete otvoreniji I komunikativniji. Vaše povlačenje I ćutanje partner može shvatiti potpuno pogrešno. Vama su u stvari potrebni jači dokazi ljubavi I sigurnost, ali očekujete da vam druga strana pročita misli I shvati šta vam nedostaje. Slobodnim Rakovima aktiviraće se emotivna prošlost tokom treće dekade meseca ili će upoznati osobu koja ih podseća na bivšu ljubav.

Posao

Tokom ovog meseca ćete morati više nego inače da budete fokusirani I organizovani, jer će vam pažnja biti rasuta na mnogo strana. Ne dozvolite da vas neke lošije situacije u kolegijalnom okruženju ili eventualno aktiviranje konkurencije među najbližim saradnicima uspori I skrene sa puta kojim ste krenuli. Tokom ovog meseca takođe veliku pažnju posvećujete svom finansijskom segmentu, ali je teško da ćete uspeti dag a stabilizujete. Mogući su gubici ili zastoji u plaćanjima, naročito krajem meseca.

Zdravlje

Psiha vam je dosta opterećena, pa je potrebno da izbacite nagomilanu negativnu energiju, najbolje kroz kretanje I vežbe. Kod starijih Rakova – problemi sa zubima ili venama.

LAV

LJUBAVNICA-UDOVICA-DETE

Ljubav

Prva polovina meseca je promenljiva kada su vaše veze ili brakovi u pitanju. Odnos sa partnerom će zavisiti od vašeg raspoloženja, a vi nećete biti baš « svoji » i ići ćete iz krajnosti u krajnost. U jednom trenutku divni i savršeni, puni ljubavi, a već u sledećem – mrzovoljni, hladni, distancirani. No, i vaše ali i raspoloženje u vašim emotivnim relacijama popravlja se ulaskom u treću dekadu maja. Slobodni Lavovi mogu u ovom periodu biti u jakom kontaktu sa dve osobe. Jedna je definitivno vezana za vašu prošlost, dok je druga neko potpuno nov, ko se pojavljuje preko segmenta prijatelja. Sami odlučite šta vam paše….

Posao

Lavovi su spremni za neke nove poslovne poduhvate, za nešto što su prilično dugo čekali ili oko čega su se angažovali u prethodnom periodu. Sada je došao pravi trenutak za realizaciju a najpovoljniji momenat je tokom treće dekade maja. U ovom periodu takođe možete dobiti ponudu za novu saradnju ili će postojeći poslovni partner imati novi predlog za vas. Po pitanjima finansija nećete proći loše, ali nećete moći baš ni da se pohvalite. Najisplativije su vam prva i treća dekada u ovom mesecu.

Zdravlje

Solidna zdravstvena situacija, osim što Lavovi mogu imati povremeno tegoba koje se vezuju za kičmu I zglobove.

DEVICA

TUGA-IZNENADNA SREĆA-PORUKA

Ljubav

Očigledno je da još iz aprila vučete neku smorenost I “muku” I takav tip osećanja će vam biti naglašen I tokom prve dekade maja. Moguće je da ste se zatvorili prema partneru jer ne želite da ga opterećujete svojim problemima I razmišljanjima, ali takav način ponašanja može kod druge strane izazvati sumnju, pa I rasprave I probleme. Odnos će se popraviti u drugom delu maja, najviše iz razloga što ćete vi biti spremni da više uložite sebe I otvorite se prema voljenoj osobi. Ukoliko ste slobodni, vodićete aktivan društveni život I tokom treće dekade meseca biti u prilici da upoznate više novih osoba.

Posao

Napetost I velike promene u poslovnom segmentu će biti prisutne tokom prve dve dekade meseca. Povremeno će biti teško održati kvalitetnu I skladnu komunikaciju sa saradnicima. Pripremite se na brz tempo dešavanja, na promene u poslednjem trenutku, ali nemojte žaliti trud koji ulažete u sve ovo. U drugom delu maja mnogima od vas osmehnuće se sreća kroz vrlo interesantnu ponudu sa kojom biste mogli napraviti veliki zaokret u poslovnom segmentu. Po pitanju novca – rešavajte dugovanja I obaveze.

Zdravlje

Prva dekada meseca donosi bezvoljnost I manjak energije. U ostatku maja ćete se osećati bolje. Mogućnosti za blaže virusne infekcije.

VAGA

PUTOVANJE-PISMO-UDOVAC

Ljubav

Vage imaju razloga da se raduju maju mesecu, bar većem njegovom delu. Vi ste u jednom odličnom raspoloženju, u pokretu, optimistični, veseli, u kontaktu ste sa mnogo ljudi, a moguće je da neki od vas planiraju i putovanjce onako, « za svoju dušu ». Mnogo druženja, mnogo pozitivne atmosfere, mnogo varnica i lepe komunikacije sa suprotnim polom. Ne dajte samo da vas krajem meseca okupira razmišljanje o nekom bivšem partneru. Bilo, prošlo, ne ponovilo se. Idite napred, ne unazad. Oni koji su u vezama i brakovima u mesecu su koji im donosi zadovoljstvo i pravu komunikaciju sa partnerom.

Posao

Poslovno, maj je izvanredan sa puno novih ponuda, sa jakim mogućnostima da pokrenete nove poslove i da napravite dogovore, pogotovo sa inostranstvom. Živa energija kojom je ispunjen ovaj period jako će vam prijati, samo gledajte da se ne preforsirate jer će tempo dešavanja biti baš brz. Odlično vreme i za one koji su nezaposleni, pogotovo ako svoju šansu traže u nekim kreativnim ili trgovinskim poslovima. Po pitanju finansija nećete proći loše, mada će vam novac uglavnom samo prolaziti kroz ruke…

Zdravlje

Uglavnom dobro, ali treba obratiti pažnju na mogućnost povreda. Takođe, oprez u saobraćaju je neophodan. Starijim Vagama prolazne tegobe.

ŠKORPIJA

PORUKA-GUBITAK-UDOVICA

Ljubav

U ovom mesecu ste « bez dlake na jeziku » , što nikako neće pogodovati vašim emotivnim i bračnim konekcijama. Sve što želite da saopštite partneru možete, ali na jedan lakši i suptilniji način, jer će inače dolaziti do žučnih rasprava i svađa. Povremeno ćete se ponašati kao da baš želite da isprovocirate problem. Jasno je da ste željni nekih promena u odnosu, ali možete izabrati i mnogo bolji put od ovog, zar ne ? Nemojte posle da vam bude žao….Ako ste slobodni, strasti vas vuku i bićete skloni da se upuštate u priče i pričice koje vuku samo ka avanturi i nekim neobaveznim kontaktima.

Posao

Neka unutrašnja sila vas prosto gura da napravite promenu, zaokret, da promenite postojeće stanje. Osećate se stegnuto u trenutnim okolnostima i želite da što pre napravite presek. Iz tog razloga možete biti nepredvidivi u ponašanjima I izjavama, pa vaši poslovni kontakti I odnosi sa nadređenima I saradnicima mogu povremeno biti protkani vrlo burnom energijom. Slede vam počeci nekih novih poslova, projekata, dogovora. Sve će se dešavati na brzinu, bukvalno preko noći. Novac – onako….

Zdravlje

Loše životne navike oduzimaju vam snagu I energiju. Pokušajte da promenite nešto. Nervoza je prisutna – pronađite način da se rasteretite – kroz više opuštanja I fizičku aktivnost

STRELAC

DETE-VERNOST-LJUBAV

Ljubav

Odnos sa emotivnim ili bračnim partnerom moguće je tokom ovog meseca dovesti u balans I stabilnost. Maj je odličan momenat da napravite prave promene, pokrenete zajedničke planove I da sreća I zadovoljstvo ponovo na velika vrata uđu u vaš odnos. Tokom ovog meseca mogući su planovi o proširenju porodice. Što se tiče slobodnih pripadnika ovog znaka – možda ste dugo čekali na ljubavna dešavanja, ali evo – I ona su sada tu. Nova poznanstva, preko prijatelja, društvenih dešavanja ili čak nekog od članova porodice, vam stoje. Do kraja meseca trebali bi da budete zaljubljeni I srećni.

Posao

Moguće je da se trenutno u poslovnom segmentu osećate dosta statično, neki od vas razmišljaju o promeni posla, a drugi bi voleli da uvedu neke novine I prošire poslovanje. Sve ovo jeste moguće tokom maja, ali samo uz strpljenje I upornost. Postoji mogućnost I pokretanja posla u privatnoj režiji ili početka rada za veću privatnu ili porodičnu firmu. Što se finansijskog segmenta tiče, najviše novca vam odlazi na kuću I na članove porodice. No, prilivi bi trebali da budu stabilni I korektni, pa nećete imati problema.

Zdravlje

Sve se tokom ovog meseca po pitanju zdravlja vezuje za stomačni deo, pluća I grlo. Promenite nešto u načinu ishrane I izbegavajte ledene ili gazirane napitke.

JARAC

PISMO-LJUBAVNICA-VERNOST

Ljubav

Vaše emotivne veze I porodične I bračne relacije trebale bi da tokom maja funkcionišu dobro. Ono što vam je najbitnije jeste kvalitetna komunikacija, a tokom ovog perioda će je biti. Na taj način ćete lako uspeti da prevaziđete bilo kakvu problematiku. U poslednjoj dekadi maja možete oboje biti malo statični, neraspoloženi – ne dozvolite da ovo utiče na vas I da vas distancira jedno od drugog. Što se tiče slobodnih Jarčeva, I ovaj vam mesec nudi ljubavne šanse, najpre kroz poznanstva preko prijatelja ili porodičnog segmenta. Sredina meseca je posebno pogodna da otpočnete nešto novo I lepo….

Posao

Poslovni segment je takođe miran, možda previše miran za ono što biste vi želeli. Da, vi hoćete biti vrlo aktivni, ali će za svaki rezultat trebati prilično vremena i strpljenja. Sve će se pokretati sporo, ili ćete pak morati da se dosta nervno i energetski « istrošite » da biste ostvarili pravi rezultat. Naći ćete pravi način da komunicirate sa nekim saradnicima, uspevaćete da se prilagodite, čak i ostvarite kompromis. Najbolja vam je druga dekada maja, jer će tu i poslovni, ali i finansijski rezultati biti vrlo dobri.

Zdravlje

Potrebno je da se više krećete, bavite fizičkom aktivnošću, budete u prirodi I na svežem vazduhu. Previše ste statični I to I vi negde sami znate…

VODOLIJA

TUGA-VESELJE-DETE

Ljubav

Odnos sa emotivnim ili bračnim partnerom je dosta promenljiv tokom maja meseca. U jednom momentu ste oboje distancirani I daleki, već u sledećem sve puca od optimizma, dobrog raspoloženja I zajedničkih planova. Ako ovu energiju usmerite na pravi način, bićete više nego zadovoljni dešavanjima I pozitivnim promenama koje će se pokrenuti u vašem odnosu. Što se tiče slobodnih Vodolija, slična situacija je I kod vas. U jednom trenutku ste dovoljni sami sebi, okupirani nekim svojim ličnim interesima I planovima, u narednom – jurite iz provoda u provod, družite se I upoznajete nove interesantne osobe.

Posao

Možda smatrate da se nikad ništa u poslovnom segmentu neće promeniti u onom pravcu koji vi želite, ali grešite. Eto od druge dekade maja promena, eto nekih novih mogućnosti, eto preokreta I situacija koje vas guraju u nekom potpuno drugačijem pravcu nego do sada. Mogu se dogoditi neke fine situacije na postojećem radnom mestu, možete u potpunosti promeniti posao, ili ćete pak ostvariti neku saradnju koja će vam itekako goditi. U svakom slučaju – maj je mesec promena I noviteta za vas. Novac – solidno.

Zdravlje

Stariji pripadnici znaka bi mogli u prvom delu meseca imati meteoropatske reakcije. Što se mlađih tiče – dobro se osećate. Više fizičkih aktivnosti.

RIBE

LJUBAVNICA-GUBITAK-ČEŽNJA

Ljubav

Kod slobodnih – velika želja za emotivnom stabilnošću, ali bojim se da osobe koje se pojavljuju tokom ovog meseca ne mogu da vam donesu to za čime žudite. Naglašeni su prolazni kontakti i odnosi, nešto što više liči na avanturu ili tajnu priču. Ako želite onu pravu ljubav, na žalost – moraćete da budete još uvek strpljivi i da je sačekate…..maj tu ne može da vam izađe u susret. Što se tiče onih koji su u emotivnim vezama i brakovima – definitivno je potrebno da i vi i partner učinite sve što je u vašoj moći da biste odnos popravili i stabilizovali. Vrlo promenljivo funkcionisanje i povremeno jako nezadovoljstvo.

Posao

Iako će sam početak meseca biti prilično dobar, možda i sa nekim jakim poslovnim šansama, ostatak ovog perioda neće ispuniti vaša očekivanja. Mogući su problemi u kolegijalnom okruženju, bićete zbunjeni ponašanjima onih na koje ste do sada računali. Moguće je da je u pitanju zavist, pa nemojte da vas iznenadi ukoliko neko od kolega bude pokušavao da vam smesti « zvrčku » ili da vas olajava. Ne obraćajte pažnju na ovo, budite korektni i odgovorni kao i do sada. Finansijski – povećanje troškova.

Zdravlje

Nestabilan mentalni segment od početka druge dekade maja. Pokušajte da uradite nešto po pitanju svojih navika. Starijima – kičma, naročito lumbalni deo.