Menu Close

Muškarac nije u stanju da napusti ženu koja može bez njega – Kako postati neodoljiva žena

Da bi žena dobila veću pažnju muškarca mora prvo najviše pažnje da posveti samoj sebi.

Svaka žena želi da sretne savršenog muškarca, ali ljubav prema muškarcu počinje sa ljubavlju prema sebi. Dok žena ne otkrije pravu ljubav prema sebi, ona ne može da voli muškarca i ne može biti srećna u vezi. Muškarac će za nju biti samo sredstvo koje će joj pomoći da osjeti svoj značaj, potrebu i neobičnost.

Sve dok muškarac bude laskao i davao pažnju, žena će biti srećna. A kada muškarac prestane to da čini nije uvijek problem u njemu, već baš u ženi koja mu je dala previše i dozvolila da se opusti. Ne znaju sve žene voljeti muškarca na pravi način.

Neka očekuje od muškarca velike emocije, njoj je važno da osjeti njegove želje, važno joj je da osjeti njegovo učešće u toj vezi i da konstantno ispoljava svoja osjećanja. Ali muškarci su drugačiji, emocije nisu uvijek važne za njih i ne shvataju kako su ponekad male stvari važne za ženu.

Muškarci su veoma neiskusni u pitanjima ljubavi, i funkcionišu po jednostavnom principu – kad vidi da ima ženu premalo se trudi za nju, a kada vidi da je spremna da ode tada daje sve od sebe da joj ugodi. Kad bi to žene shvatile mogle bi smotati svog dragog oko malog prsta.

Žena za kojom muškarac ludi mora prije svega voljeti sebe i biti spremna napustiti tog muškarca ako misli da je to za njenu dobrobit. Žena, koja želi da joj muškarac daje više emocija ne smije biti previše vezana za njega već treba dati jasno do znanja da vidi svoju vrijednost, i da je spremna boriti se za tu svoju vrijednost.