Menu Close

Muškarac odbio da trudnici ustupi mesto u autobusu, a razlog šokirao mnoge

Jednu umornu trudnicu sopstveni suprug osudio je zbog „neprimerenog“ načina na koji se ponela prema muškarcu koji je odbio da joj ustupi mesto u autobusu.

U objavi na Reditu žena, koja je u osmom mesecu trudnoće, objasnila je da svakodnevno na posao ide javnim prevozom, najčešće autobusom. Često su, kaže, u to vreme sva mesta u autobusu zauzeta, ali joj ljudi obično sami prepuste svoja mesta.

Nedavno je, priča, ušla i odmah ugledala prazno mesto. „Krenula sam da sednem, ali je na sedištu pored sedeo muškarac u odelu, s rukom na praznom sedištu. Zamolila sam ga da pomeri ruku kako bih mogla da sednem, ali on je rekao da je mesto zauzeto“, napisala je u objavi koju je preneo Miror.

Kad ga je pitala kako je mesto zauzeto, on joj je rekao da odmara svoju ruku. Rekla mu je da je umorna i ponovo zamolila da pomri ruku kako bi mogla da sedne, ali on je ponovo odbio i rekao joj da „njena trudnoća nije njegov problem.“

„Tad mi je bilo već dosta, leđa su me ubijala pa sam mu jednostavno sela na ruku!“

Nije mogla da veruje šta putnik ispred nje gleda dok mu devojka spava…

Muškarac se tada preplašio i pokušao brzo maknuti ruku, vičući na nju da je nepristojna.

„Krenula sam da se svađam s njim, ali onda je on odustao i komentarisao da mi je postupak neprimeren i bez poštovanja. Svi su gledali u mene, ali ja sam samo sedela i pomalo osećala stid“, objasnila je. Kada je stigla kući, ispričala je svom suprugu šta se dogodilo, a on joj je rekao da se „zaista ponela neprimereno“

„Kaže mi da sam se pogrešila i da je to bilo potpuno neprikladno, uprkos tome što sam rekla da sam umorna od stajanja i da stvarno moram da sednem“, zaključila je.

Korisnici Redita brzo su je uverili da uopšte nije pogrešila i mnogima je to bilo prilično smešno, a jedna je osoba rekla: „Ne mogu da verujem da si ukrala mesto njegovoj jedinoj ljubavnici!“

„Nisam trudna i uradila bih isto. Šta, dođavola, on misli; da može da uskrati osobi mesto za koje je platila?“, dodala je druga korisnica.