Home Svaštara Na osnovu datuma rođenja možete otkriti kakvi vas problemi očekuju: Numerolozi imaju...

Na osnovu datuma rođenja možete otkriti kakvi vas problemi očekuju: Numerolozi imaju savete kako da sprečite nedaće

131
Advertisements

Numerolozi otkrivaju kakvi vas problemi očekuju i kako da ih sprečite – izračunajte svoj broj na osnovu datuma rođenja!

Da li vam se u životu često događaju isti problemi? Postoje osobe koje imaju najviše teškoća sa novcem, kao i osobe koje ne mogu da ostvare rast u karijeri ili ljudi koji imaju teškoće pri stvaranju veza, piše Sensa. Ponavljajući događajui i problemi pokazuju na blokadu u jednom području našeg života, pitanje je kako se rešiti ove blokade koja nas iznova vraća u ciklus istih izazova.

Numerolozi ističu da na osnovu datuma rođenja možemo predvideti kakvi nas problemi očekuju i na koji način ih možemo sprečiti. Prvo je važno da izračunate svoj broj sudbine. Saberite sve brojeve iz datuma rođenja i svedite na jednocifren broj. Na primer: 27.08.1992. godina rođenja, računamo na sledeći način: 2+7+8+1+9+9+2 = 38, pa ponovo računajte 3 + 8 = 11, pa svedite ovaj broj na jednocifren 1+1 = 2. Broj u voom slučaju je Dvojka.

Izračunajte svoj broj i saznajte koji problemi vas očekuju u budućnosti i na koji način ih možetesprečiti prema savetu numerologa.

Advertisements

U galeriji ispod pročitajte prognozu za svoj broj!

Jedinica

Ove osobe imaju problem sa samopoštovanjem. Teško grade odnose sa drugim ljudima. Ne mogu pronaći sebe. Teško im je da pokažu inicijativu i preuzmu odgovornost, kako za svoj život, tako i za živote onih koji zavise od njih. Dovedite svoj život u red i podredite ga određenom ritmu i rasporedu. Razvijte zdrave dnevne navike koje će koristiti vašem telu. Idite u krevet i jedite u isto vreme. Ustanite u zoru i posmatrajte izlazak Sunca, divite se jutarnjim zrakacima. Pronađite način na koji ćete vežbati optimizam. Počnite više da cenite sebe i svakog dana podsećajte se koliko postoji stvari zbog kojih treba da budete ponosni na sebe. Vodite dnevnik u kojem ćete to zapisivati. Otvorite se pred drugim ljudima i pokažite svoje emocije – ane skrivajte s epod maskom.

Povezano:  Prevara nije samo fizička, može biti i emocionalna - Mogli biste je otkriti pomoću 7 znakova

Dvojka

Odlikuje ih prevelika emocionalnost, dirljivost i ranjivost i u stanju su da bilo koji odnos pretvore u dramu. Kako biste ovo sprečili važno je da se oslobodite loših navika, ali id a potražite podršku i razumevanje sa bliskim ljudima, najpre otvoreno razgovarajte sa članovima svoje porodice o svakoj svojoj emociji za koju smatrate da treba da izbacite. Vodite računa o svemu što brine, plaši, depresira. Napravite svoj svet komfora od prijatnih emocija i duhovnih radosti i uronite u njega što je moguće češće. Održavajte miran um, prijateljski odnos prema svetu i ljubav prema ljudima.

Trojka

Ove osobe imaju teškoće u postizanju materijalnog blagostanja. Najveći problem je to što nezadovoljstvo finansijama prenose i na polje porodice, doma i ljubavi. Smatraju da je finansijska situacija izvor svih njihovih problema, ali zapravo su blokade koje još vuku iz detinjstva okidač za probleme. Odbacite uverenja i negativne percepcije o novcu kako biste oslobodili protok izobilja. Podsetite sebe na svoje sposobnosti i kvalitete, jer vero,m u sovj rad možete ostvariti i više novčanih sredstava.

Previous articleREGULIŠE HORMONE ŠTITNE ŽLIJEZDE, SNIŽAVA PRITISAK I POPRAVLJA IMUNITET: Čudesan domaći lijek, samo 1 kašičica je dovoljna!
Next articleIMATE LI DLAČICE NA NOŽNIM PRSTIMA? Evo šta to govori o vašem zdravlju, MNOGI IGNORIŠU OVAJ SIMPTOM