Home Zdravlje Najbolje piće za snižavanje holesterola

Najbolje piće za snižavanje holesterola

226
0
Advertisements

Ne možete se fokusirati Situs Slot Gacor na srčano zdravlje bez da pazite na holesterol. Iako je određena količina holesterola potrebna tijelu za izgradnju stanica, previše holesterola može dovesti do srčanih problema.

Najčešći problem uzrokovan viškom Slot Maxwin Hari Ini holesterola je začešljenje krvnih žila. Iako visok holesterol nekada može biti povezan s genetikom, postoje neke promjene koje možete napraviti u prehrani, koje mogu pomoći.

Naime, nutricionistica Slot Pragmatic Hari Ini Lauren Manaker, kaže kako je najbolje piće za snižavanje holesterola stopostotni sok od narandže. Naime, sok od narandže, bez dodanog šećera, općenito je dobar za zdravlje jer je pun korisnih nutrijenata.

“Sok od narandže Slot Maxwin prirodno je sladak te nema masnoća ni natrija, a pun je vitamina i minerala”, kaže Manaker i dodaje: “Podaci pokazuju da je konzumiranje soka od narandže povezano sa smanjenjem holesterola, a moguće je da je povezano i s rastom dobre vrste xolesterola”, kaže za Eat this. https://www.tendaku.net/ prneosi “N1“.

Advertisements
Povezano:  SVJETSKI POZNAT HIRURG izazvao HAOS: Sve što znate o bolesti srca je LAŽ, SAMO trebate uraditi ovo!