Home Zdravlje NAPITAK KOJI DIŽE IZ MRTVIH Pomaže kod najteže bolesti, a pravi se...

NAPITAK KOJI DIŽE IZ MRTVIH Pomaže kod najteže bolesti, a pravi se za dva minuta…

123
Advertisements

Ovaj sok se decenijama preporučuje osobama koje idu na hemoterapiju
To je sok od cvekle i šargarepe, i ako vam je muka od pomisli da kombinujete ove dve namirnice u tečnom obliku, niste sami. Ovaj sok se decenijama preporučuje osobama koje idu na hemoterapiju, jer se odlično bori protiv svih posledica ovakvog lečenja karcinoma.

Iako svi kažu da je groznog ukusa, niko nije prestao da ga pije jer su rezultati fantastični. Zato kažu da bukvalno ustaje iz mrtvih – i to ne samo za one koji imaju zdravstvene probleme!

Ako se osećate preopterećeno, nemate energije i depresivno, možda je to upravo ono što vam treba. Veoma je lako pripremiti.

Neophodno:

Advertisements

1 kg cvekle
1 limun
1/2 kilograma šargarepe
3 pomorandže
3 jabuke
1 kilogram meda

Priprema:

Jednostavno očistite sve sastojke i stavite ih u blender. Dobićete crvenkasti sok koji potom rasporedite u flaše (ili tegle, jer bi bilo idealno da ne stoji u plastici) i čuvajte u frižideru. Sok daje najbolje rezultate ako se pije ujutru, na prazan stomak, i to samo pola čaše.

Ako ovu smesu pijete svaki dan, za deset dana osetićete neverovatnu promenu u energiji i raspoloženju. Sok koji ustaje iz mrtvih: Već decenijama je hit u svetu, a pravi se za dva minuta.

Izvor: alo.rs

Povezano:  DOMAĆA INFUZIJA: Samo jedna doza je dovoljna da se ne razbolite..
Previous articleVitaminska BOMBA od suvog voća po receptu ruskog akademika za zdravo srce i jak imunitet…
Next articleNA PRAZAN STOMAK NIKAKO: Ove jutarnje navike pod HITNO treba menjati