Home Svaštara Nepoznata žena se pojavila na SAHRANI: Stajala nad kovčegom, a onda su...

Nepoznata žena se pojavila na SAHRANI: Stajala nad kovčegom, a onda su joj našli nešto što je SLEDILO sve

1757
Advertisements

Porodica je odmah alarmirala policiju.

Kad je ožalošćena porodica ugledala nepoznatu ženu pred odrom svoje preminule rođake u Francuskoj, pristojno ju je pustila da joj oda počast nad otvorenim kovčegom, bar tako su mislili.

Žena u šezdesetim godinama, članovima porodice predstavila se kao prijateljica pokojnice. Ipak kasnije, kad su članovi porodice ponovo došli do odra, shvatili su da je pokojnica ostala bez nakita – njena ogrlica, prsten i minđuše nestali su, pišu francuski mediji, prenosi Objektiv.rs.

Porodica je odmah alarmirala policiju, koja je krenula u potragu za sumnjivom prijateljicom. Ustanovili su da je riječ o ženi koja živi nedaleko od pogrebnog preduzeća u gradu Lijevenu. Priveli su je, a u njenom domu su pronašli i ukradeni nakit.

Advertisements

Ali, ni tu priči nije kraj. Ubrzo ju je policija povezala s krađom novčanika s mrtvaka izloženog na odru u istom pogrebnom preduzeću ranije istoga dana, pa se sumnja da je ova starija Francuskinja imala čestu praksu pljačkanja na sahranama.

Za vrijeme pretresa doma osumnjičene žene policija je pronašla gomilu objavljenih čitulja. U njima su se nalazili i pristupni kodovi za ulazak članova porodice u pojedine prostorije u kojima su se nalazili sanduci.

Policija je obavijestila javnost da će žena morati da izađe pred sud u toku godine.

Povezano:  ŠTRUDLICE SA SIROM: Mnogi kažu da bolje nisu probali
Previous articleŠaban iz Cazina u 85. godini čeka bebu sa suprugom Asmirom
Next articleNEVJEROVATNO: OTIŠLI SMO KOD SINA I SNAHE U GOSTE: A tamo nas je dočekao šok! Nikad im ovo nećemo oprostiti!