Home Horoskop ONE su najbolje LJUBAVNICE – Kažu da žene rođene u ova 3...

ONE su najbolje LJUBAVNICE – Kažu da žene rođene u ova 3 znaka imaju najveći ljubavni apetit…

97
Advertisements

One se ističu po energiji koja ih karakteriše, te se tako i razlikuju od devojaka u drugim znakovima, jer su nenadmašne u osvajanju.

Kako astrolozi kažu svaki horoskopski znak ima svoje karakteristike, te se ističu po svojim sposobnostima, talentima i sl. Tako kada je u pitanju erotska energija koja je povezana sa našom kreativnošću i unutrašnjim osećajem, kod nekih znakova Zodijaka je posebno upečatljiva.

Žene koje su rođene u ova dva horoskopska znaka su najbolje ljubavnice:

Žena u znaku Vage

Advertisements

Iako deluju da su stidljive i romantične, one su neprevaziđene u zavođenju i stastvenim igrama. One stalno pomeraju granice i žele da stalno probju nove stvari. Ono šta je kod njih karakteristično jeste da odlično balansiraju između emocija i strasti, tj. divlje energije i nežnosti. Ono šta žene Vage ne vole jeste monotonija i zato stalno žele da eksperimentišu, te takve partnere i biraju.

Žene Škorpije

Upravo su žene u ovom znaku najbolje ljubavnice, tj. one su misteriozne i tajnovite što ih posebno izdvaja u odnosu na žene u drugim znakovima. Žene u ovom znaku vole da eksperimentišu i da istražuju i da konstantno pomeraju granice. U vezi sa tim poseduju energiju koja opija, te ih to i karakteriše. One su kraljice zavođenja i flertovanja.

Povezano:  NAJBOLJE supruge horoskopa - Sa njima je brak BAJKA...
Previous article2 NARODNA LIJEKA ZA MALOKRVNOST: Oporavite krvnu sliku na starinski način! (RECEPT)
Next articleNUTRICIONISTA OTKRIO NAPITAK OD 3 SASTOJKA ZA MRŠAVLJENJE: Sadrži čudotvoran sastojak koji SNIŽAVA ŠEĆER I HOLESTEROL