Menu Close

Oni što su izgubili pravu ženu zbog pogrešne znaju šta znači živjeti u kajanju

Samo osobe koje izgube veliku ljubav zbog obične gluposti znaju šta znači živjeti sa kajanjem.

Bila je to šesta godina kako smo moj partner i ja bili u vezi. Kao i svaka veza imali smo uspone i padove, ali koliko god teško da je bilo ljubav nas je uvijek spajala. Zaista smo imali veliku povezanost u kojoj smo oboje neosporivo uživali. Ali, čini se da svaka priča ima ono svoje ali.

Kako smo zalazili dublje u vezu nastajala je sve veća monotonija. Oboje smo se zatvorili u kuće i nismo provodili mnogo vremena družeći se sa drugim ljudima ili u izlascima. Otišli smo i kod stručnjaka za veze koji je potvrdio da između nas postoji sjajna veza i da samo trebamo pronaći način da izađemo iz monotonije.

Po njegovim riječima svaki par je prošao kroz taj period barem jednom u životu i to je najveći test, kojeg nažalost mnogi ljudi i ne prevaziđu. Tako je bilo i kod nas. Trudili smo se da ispravimo tok naše veze ali tu su se pridružili još neki problemi.

U tom periodu moja najbolja drugarica se nabacivala mom partneru, a ja nisam imala pojma o tome. Uvijek je bila ljubomorna na mene zbog njega i mislim da je osjetila našu krizu, i odlučila da to iskoristi. Pokušavajući spasiti našu vezu, jednog dana me je dočekalo ono “Moram ti nešto reći”.

Priznao mi je da je proveo noć sa njom i da se kaje. To je bila kap koja je prelila čašu. Nisam htjela ništa da komentarišem, niti da zalazim u detalje. Samo sam mu rekla da ga više nikad ne želim vidjeti i otišla. Prošla je čitava godina od toga, i evo mi šalje poruke i moli za oproštaj.

Nikad mu neću ni odgovoriti, a pogotovo ne oprostiti. Nažalost mnogi će tražiti utjehu u drugoj ženi misleći da će ona riješiti sve probleme. To ne biva tako! Zato, moj savjet svim muškarcima je da ne gubite ženu kojoj ste cijeli svijet zbo žene koja vam nikad neće biti ništa.