Home Vijesti OPREZ, PREVARANT HARA VRAČAROM: Baka otišla da mu donese čašu vode, on...

OPREZ, PREVARANT HARA VRAČAROM: Baka otišla da mu donese čašu vode, on je opljačkao! Predstavlja se kao opštinski službenik

94
Advertisements

U Beogradu na teritoriji opštine Vračar pojavio se čovek koji ide od vrata do vrata i predstavlja se kao opštinski službenik. Jednu stariju ženu je opljačkao, dok je još par osoba prijavilo da su ga videli.

Na Fejsbuk grupi “Vračar” koju komšije tog beogradskog naselja kako bi se informisali, osvanula je objava u kojoj se tvrdi da je čovek koji se predstavljao kao opštinski službenik opljačkao jednu baku u Mileševskoj ulici.

FOTO: PRINTSCREEN/FACEBOOK

Advertisements

“Danas je opljačkana baka u Mileševskoj, na vrata zvonio gospodin sa fasciklom i nekim bedžom na reveru predstavljajući se kao službenik Opštine. Baka ga primila u stan, dok mu je sipala vodu uzeo joj tašnu sa parama i dokumentima koja je bila na vidnom mestu, stavio pod mišku i otišao, oko podne!”, stoji u objavi na Fejsbuku.

U komentarima je još nekoliko građana reklo da je i njima nepoznati čovek sa fasciklom i bedžom na reveru zvonio na vrata, ali da nisu otvorili.

Jedan od njih je dao detaljan opis čoveka, pa je poznato da je on srednjih godina, malo krupniji, nema kosu i sa sobom nosi već pomenute predmete.

(Kurir.rs)

Povezano:  BEOGRAĐANINU CELE NOĆI STIZALE PORUKE DA MU SKIDAJU PARE Sa računa mu otišlo 48.000, banka htela da se izvuče, a ovako se završilo
Previous articlePAZITE SE ova 3 horoskopska znaka – Sa njima se nikad NE ZNA…
Next articlePOJAVILA VAM SE BIJELA FLEKA NA NOKTIMA – NIJE BEZAZLENO: Ako primijetite ovo ODMAH DOKTORU