Home Horoskop OPREZNO ŽENE: Ovo su 3 LOŠE NAVIKE kojima ćete otjerati svakog muškarca...

OPREZNO ŽENE: Ovo su 3 LOŠE NAVIKE kojima ćete otjerati svakog muškarca OD SEBE…

113
Advertisements

I najzaljubljeniji muškarac će pobjeći od vas ukoliko se ponašate ovako!

Sve veze imaju svoje faze u kojima je sve lepo ili u kojima ništa nije. Ukoliko prebrodite sve periode imate šansu za zaista dugu i lijepu vezu. Najbitnije je da od samog početka znate šta nikako ne smijete da radite ukoliko želite da ga zadržite.

Opsjednuti ste njime: Ako vam na poruku ne odgovori u roku od 5 minuta, odmah ga zovete i pitate šta to nije u redu. Već ga u ponedjeljak zapitkujete šta želi da radite za vikend, a sve njegove predloge prihvatate i zapravo nemate mišljenje u ovoj vezi!

Ukratko, dopustili ste da vas vrti oko malog prsta, on to osjeća i sve je manje zainteresovan. To im je dosadno i neprivlačno, pa takve djevojke redovno ostavljaju. Naravno, uz rečenicu nisi ti kriva, nego ja, ti si naprosto predobra za mene.

Laže, zapravo je želio da kaže, predosadna i neinspirativna. Nemojte zaboraviti da su u davnoj prošlosti ipak oni bili lovci. Uvijek se potrudite da pomalo budete neuhvatljiva lovina. Muškarce impresionira svestrana, žena koja ima puno samopouzdanja, širok spektar sopstvenih interesa, kojih se ni zbog koga neće odreći.

Advertisements

Previše ste kritični: Ismijavate njegov modni stil, prigovarate mu kako vozi. Dok vas jednog dana ne bude pitao šta vi uopšte tražite sa njim i zašto ne nađete momka po svojoj mjeri, a on će sigurno pronaći djevojku koja ga neće kritikovati za svaku sitnicu!

Posesivni ste: Naljutili ste se kad je otišao na kafu s prijateljicom iz djetinjstva, ili kad ga je kolega s posla nagovorio da izađu u muški provod, a i njegova mama vam ide na živce jer šta ima da ga zove svako veče.

Povezano:  Ovih pet horoskopskih znakova su najljepši. Otkrij jesi li među njima?

U njegovom muškom društvu vjerovatno imate neki životinjski nadimak tipa zmija ili pirana, a žensko društvo više nema jer ste uspješno rastjerali sve njegove prijateljice. Mislite da da vam dobro ide ali jedan dan, kad hemija malo popusti, shvatiće da više tako ne želi da živi tj. poželjeće život u kojem se nikome nije morao da pravda.

Izvor: Glossy, prenosi prva.rs

Previous articleMED, ORASI, SIRĆE, BIJELI LUK LIJEČE SKORO SVE: Pogledajte koliko je zdrava ova čudotvorna kombinacija…
Next articleZnate li kako se zove ovo voće? Čuva zdravlje mozga, pomaže kod anemije, jača…