Home Svaštara Otac poslije 58 godina pronašao sina koji je otet kao beba: Poslije...

Otac poslije 58 godina pronašao sina koji je otet kao beba: Poslije najvećeg šoka, ova tajna ga je DOKRAJČILA

1695
Advertisements

Nikada nije prestao da ga traži.

Muškarac po imenu Fu (60) iz kineskog grada Žaožuanga poslije 58 godina uspio je da se ujedini sa ocem od koga je odveden jednog kišnog prijepodneva na željezničkoj stanici.

Fu je cijelog života čekao na trenutak koji se dogodio ove nedjelje u Žaožuangu, kada je ponovo zagrlio 90-godišnjeg oca Lua.

Emotivan susret oca i sina nije prošao bez suza. Dok je Fu vrištao od sreće i tresao se grleći oca, Luo je samo plakao, nemoćan da bilo šta zbog godina više kaže.

Advertisements

Luo je 1963. godine izgubio sina iz vidokruga kada su čekali na voz u Šuečengu. Bila je gužva i Fu, tada dvogodišnjak, pobjegao je do jednog aparata. Kada je Luo krenuo po njega, dječaka više nije bilo.

Luo je cijelog života vjerovao da su Fua oteli i da je bio i ostao žrtva trafikinga. Nepoznati muškarci odveli su ga u Šangaj gdje ga je usvojio jedan par bez djece. Luo je sa ženom i rodbinom decenijama tražio Fua preko novina i televizije, ali njemu jednostavno više nije bilo ni traga, ni glasa.

Na ko zna koji način policija iz Žaožuanga načinila je podvig kada je preko kolega iz Šangaja i koristeći DNK tehnologiju 1. juna locirala i provjerila muškarca za koga se vjerovalo da je Fu.

Fu je istakao poslije novog susreta sa ocem da su mu roditelji samo rekli da je usvojen. Nije ljut na njih jer ni oni nisu znali da je kao dječak otet.

Fuov otac Luo imao je samo snage da poslije susreta sa sinom izusti kako mu se ispunila najveća želja u životu, kao i da je šokiran što sin nikad nije saznao da je otet.

Povezano:  JASMINA SE ZALJUBILA U BESKUĆNIKA, uradila mu nove zube – sredila frizuru: SAD SU VJERENI I IMAJU DVOJE DJECE

– Da je znao, siguran sam da bi krenuo u potragu za nama. Krili su to svi od njega. Srce me boli zbog toga – rekao je Luo.

Previous articleNAPITAK KOJI TOPI MASTI, ZAUSTAVLJA GASOVE I IZBACUJE TOKSINE IZ TIJELA: Dodajte po 1 sastojak u bilo koje piće ili čorbu
Next articleIZBJEGAVAJTE JOGURT U OVIM SITUACIJAMA : Koristan je samo ako ga uzimate u pravo vrijeme i to tačan broj čaša!