Home Horoskop OVA 3 horoskopska znaka su noćna mora za SVAKU ŽENU…

OVA 3 horoskopska znaka su noćna mora za SVAKU ŽENU…

157
Advertisements

Ako ste zaljubljeni u muškarca koji pripada nekom od ovih znakova, možda biste trebali ponovno da razmislite ima li smisla.

Ipak nemojte da zaboravite – Ova analiza je generalizovana pa ne treba da uzimate zdravo za gotovo, nego kao moguću opciju.

JARAC: Jarcem vlada Saturn – on će vas naterati da predugo ostanete uz njega.

Jarac je zauzet dugotrajnim pokušajima nametanja ograničenja u njegovom životu. Ako ga volite, on će jako dugo testirati vaše strpljenje i toleranciju da ćete kroz neko vrijeme shvatiti kako vam je sve to ipak previše.

Advertisements

Ako ga ostavite nakon toga, on će se utapati u tuzi. Bol je uvek ekstremna za Jarca i ko treba da prolazi kroz takvu bol kad imamo toliko mnogo stvari s kojima treba da se nosimo? Bolje je pustiti Jarca na neku drugu pašu.

BIK: Nemojte se oduševiti činjenicom da Bikom vlada Venera, boginja ljubavi. Bik je vrlo tvrdoglav, s potencijalom iz vas izvuče svu pozitivnu energiju. Izuzetno pragmatičan, ovaj zemljani znak nema pojma kako da se nosi s emocijama. Veoma je škrt kada je to u pitanju.

Može biti romantičan, ali za to mora biti dobro raspoložen. Kada to nije, njegove će vas reči toliko pogađati da ćete se osećati kao da ste najgora osoba na ovoj planeti zemlji.

Biku je lakše da se sa vama posvađa ili da vas uvredi, nego da iskreno kaže šta oseća prema vama, naročito ako je ljubav ili zaljubljenost u pitanju.

Zašto onda dopustiti da vas svlada depresija zbog toga što vaš Bik ne zna da razgovara s vama? Dopustite mu da umesto toga razgovara sa svojim rogovima. Zaslužili ste bolju osobu.

Povezano:  Veoma su lojalni, ali ponekad pomalo naivni - 5 pozitivnih i negativnih osobina Lava

RAK: Rak opstaje na emocijama. Okružen elementarnim znakom vode, Rak je uvek preplavljen emocijama. Doživljava toliko emocija s kojim se ne zna da se nosi i to ga dovodi u stanje zbunjenosti.

Budući da Mesec najviše utiče na njega, faze mesečevog ciklusa povećavaju njegove unutrašnje misterije, a time i emocionalne poremećaje koje znaju da izmaknu kontroli. Sretni ste ako je zaljubljen u vas. Šta god se dogodilo, možete biti sigurni u činjenicu da vas neće ostaviti.

Ali ako on nije siguran u svoje osećaje prema vama, onda biste trebali početi da razmišljate o drugim mogućnostima. Ne zaboravite da niste lični psiholog vašeg partnera. Niste u vezi kako biste rešili njegove emocionalne probleme koji se stalno pojavljuju. Klonite ga se.

(Espreso/krstarica)

Previous articleDR BOROVIĆ TVRDI: Glavobolja se javlja vašom greškom, a EVO ŠTA JE RJEŠENJE! (VIDEO)
Next articleŽENA VILA SMITA JE DIJAGNOZU DOBILA PRIJE 4 GODINE: Bolest zbog koje je izgubila kosu, a njen muž udario glumca