Home Horoskop OVA 4 ZNAKA POSJEDUJE SAVRŠENE OSOBINE: SVE ŽENE priželjkuju brak sa NJIMA

OVA 4 ZNAKA POSJEDUJE SAVRŠENE OSOBINE: SVE ŽENE priželjkuju brak sa NJIMA

183
Advertisements

Kada tražite partnera za ceo život s najboljim osobinama, od koristi vam može biti i astrologija pa možete prema horoskopskom znaku pronaći koja je osoba najbolja za nas.

Žene žele pouzdanog, odanog i predanog partnera, ali nisu svi znaci takvi u braku. Ova 4 znaka horoskopa poseduju osobine koje ih čine savršenim partnerom.

RAK: S Rakovima je izuzetno lepo provoditi vrijeme, a vole sve u vezi s ljubavi. Emotivni su i osećajni. Vole da svoju partnerku obasipaju ljubavlju i kvalitetno provoditi vreme s njom. Dobrog su srca i učinili bi sve da njihova partnerka bude srećna.

LAV: Lav je izuzetno odan i ima dubok osećaj razumevanja i voli da obasipa svoju partnerku pažnjom i ljubavlju. Lavovi će razmaziti svoje žene brojnim poklonima, ​​vodeći ih u kupovinu ili planirajući zajedničko putovanje. Izuzetno podržavaju svoje partnerke.

Advertisements

RIBE: Muškarac u znaku Ribe voli da ugađa i da usreći druge. Svakom prilikom koristi da svoju suprugu učini srećnom i voljenom. Pobrinuće se da zaista bude tu za nju kao stub snage i podrške. Voli da bude rame za plakanje svojoj partnerki i voljenim osobama.

BIK: Bik je pouzdan, iskren i romantičan u srcu i zna kako da njegova žena uz njega bude srećna i voljena. Uvek traži stabilnost u svojim vezama i to je ono što najviše nadahnjuje. Držaće vas blizu i razmaziti svim onim što ima.

Piše: Pinkvilla, prenosi: krstarica

Povezano:  NAIZGED bezazlene rečenice koje slamaju DJEČIJE SRCE...
Previous articleDR VEROSLAVA OTKRILA PRIRODNI “LIJEK” ZA HOLESTEROL: Najbolji je kad se uzima se ujutru, OVA HRANA JE NAJGORA
Next articleDIJETA SA KUHANIM JAJIMA: Topi do 1000 kalorija dnevno, EVO KAD I ŠTA TREBA DA JEDETE (JELOVNIK)