Home Zdravlje Ova DIJETA je vrlo jednostavna, a gubi se MINIMALNO 10 KILA u...

Ova DIJETA je vrlo jednostavna, a gubi se MINIMALNO 10 KILA u mjesec dana!

5813
0
Advertisements

Hit dijeta obećava gubitak 10 kilograma masnih naslaga u samo mjesec dana, a ne samo to, već bi trebala da vam bujnije raste kosa i nokti, da se pročisti koža i da dovede do boljeg ukupnog osjećaja… Poenta je da izbjegavate ugljene hidrate, ali na jednostavan način.

Samo od ponedjeljka do subote izbacujete ugljene hidrate, a u nedjelju trebate ih jesti za doručak i ručak. Onda od ponedjeljka ispočetka.

 

MOŽETE DA JEDETE:

 

– Svaku vrstu mesa

 

– Mliječne proizvode, sa što manje ugljenih hidrata i ne pretjerujte sa ovim namirnicama, feta, Ella sir, jogurt pola litra max i kačkavalj…

– Povrće (Svo zeleno: kupus, zelena salata, krastavac, karfiol, brokoli, luk, malo paradajza, tikvice, špargla, celer, špinat, rukola… baš sve zeleno i ponešto od drugih boja)

 

– Jaja na sve načine, ako ih pržite, onda sa malo ulja, kašika supena!

 

– Orašasti plodovi (Badem, orah, kikiriki.. ali od ovih namirnica šaka dnevno)

 

– Voda je jako bitna tokom cijelog dana, oko 2,5 litra minimum…

 

NE SMIJETE DA JEDETE NIKAKO:

 

– Bilo kakvo pecivo, odnosno brašno nikako…

 

– Voće nikako, ali do nedjelje – Krompir, soja, grah, boranija, opet ponavljamo nikako tjesteninu, grašak, riža, grickalice, slatkiše.

 

– Sokovi, šećer nikako

 

PRVU LISTU koristite prvih 6 dana. 7. dan unosite za doručak i ručak tjesteninu krompir, rižu, sve osim slatkog, ako morate slatko onda uzmite med ili neki integralni keks, par komada… Onda se vraćate na prvi dan i opet bez ugljenih hidrata.

 

Ova dijeta napada masti na najbolji način, a pritom čuva mišić. Ipak, poželjne su konsultacije sa vašim doktorom prije prelaska na ovaj režim ishrane.

Povezano:  5 RANIH ZNAKOVA SRČANOG UDARA KOJE ŽENE IGNORIŠU: Ako te ovo zaboli - idi kod ljekara!

 

Izvor: doznajemo

(portal-novosti.info)

Advertisements