Home Zdravlje Ova žena je izlečila bolni ARTRITIS u dve nedelje! Koristila je samo...

Ova žena je izlečila bolni ARTRITIS u dve nedelje! Koristila je samo jedan sastojak…

96
Advertisements

Simptomi reumatoidnog artritisa često se razvijaju postupno tokom nekoliko sedmica, ali u nekim slučajevima može brzo napredovati tokom nekoliko dana.

Bol u zglobovima povezana s reumatoidnim artritisom je obično kao lupkanje i izrazito bolna. To je često u jutarnjim satima, te nakon određenog razdoblja neaktivnosti.

Linda Faulkner je žena kojoj je dijagnosticirano ovo neizlečivo stanje 2006. godine. Ona je pokušala niz tretmana od analgetika pa do steroida, sa malo uspeha na kratko vreme.

Uprkos najboljim nastojanjima, bol, koja je započela u njezinim rukama, počela se širiti u leđima i vratu te je bila u porastu.

Advertisements

Linda je nedavno pročitala jedan članak u kojem se neka žena rešila bola od artritisa pijući mešavinu jabukovog sirćeta i meda, te je bila spremna probati ovu metodu. Nije imala šta izgubiti…

Svako jutro i navečer Linda je pila mešavinu kašike meda i kašike sirćeta sa malom količinom tople vode. Zanimljivo je da je u poslednje dve nedelje, po prvi put otkad je razvila bolest osetila drastično olakšanje.

“Nisam imala bolova u poslednjih nekoliko sedmica. U početku, bila sam gotovo uplašena da priznam da ovo radi, ali to je stvarno. Ja još uvek ne mogu verovati. “, Kaže Linda.

Kako jabukovo sirće oslobođa od bolnog artritisa?

Nedostatak minerala može pogoršati bolove u zglobovima. Jabukovo sirće sadrži kalcijum, magnezijum, kalijum i fosfor koje vaše telo treba kako bi ublažilo tu bol.

Takođe sadrži antioksidanse, beta-karoten, i octene kiseline. Antioksidansi blokiraju štetne učinke slobodnih radikala, sprečavajući oštećenja stanica i tkiva.

Kada se konzumira, jabukovo sirće smanjuje bol i ukočenost te artritis otapanjem kristala koji se nakupljaju u zglobovima.

izvor: kokosovoulje.com

Povezano:  DR BRANIMIR NESTOROVIĆ TVRDI: Ko pije OVAJ VITAMIN, od njega komarci bježe - a ako dođe do ugriza, SAMO OVO NAMAŽITE
Previous articlePRIRODNI ANTIBIOTIK: Sprječava infekcije, uništava gljivice, čuva žuč i želudac…
Next articleREZULTAT ĆE VAS IZNENADITI: Lovorov list prelijete maslinovim uljem i zagrijete na vatri…