Home Zdravlje OVAJ LIJEK IMATE U KUCI, A NISTE NI SVJESNI KOLIKO JE DOBAR:...

OVAJ LIJEK IMATE U KUCI, A NISTE NI SVJESNI KOLIKO JE DOBAR: Samo 2 kašike i riješite se mnogih tegoba…

1228
Advertisements

Stručnjaci kažu da je jabukovo sirće prirodni eliksir koji se može koristiti na mnoge načine. Ljudi su postali svesni njegovih prednosti i danas je jabukovo sirće popularnije nego ikad.

 

Grčevi u stomaku

 

Advertisements

Ukoliko imate dijareju prouzrokovanu bakterijskom infekcijom, jabukovo sirće je pravo rešenje za vas zahvaljujući svojim jakom antibakterijskim svojstvima.

 

Bogato je pektinom koji je poznat po tome što umiruje grčeve u stomaku. Ukoliko osećate bolove, samo rastvorite dve kašike jabukovog sirćeta u 200ml tople vode i to popijte.

 

Štucanje

 

Kašika jabukovog sirćeta će vam pomoći da umirite štucanje.

 

Upaljeno grlo

 

Kada se govori o lečenju upale grla, jabukovo sirće vam može pomoći da sprečite dalje širenje infekcije. Grgutanje jabukovog sirćeta je najbolji način da rešite taj problem.

 

Problemi sa probavom

 

Sipajte kašiku meda i kašiku jabukovog sirćeta u čašu tople vode. Popijte je pola sata nakon obroka kako biste sprečili bilo kakve probleme sa varenjem.

 

Nedostatak energije i iscrpljenost

 

Postoji lak način da poboljšate energiju. Kombinujte 2 kašike jabukovog sirćeta i čašu tople vode i to popijte. Jabukovo sirće je bogato enzimimima i kalijumom, zbog čega ga trebate koristiti za tretiranje iscrpljenosti ili povećate energiju.

 

Grčevi u nogama

 

Grčevi u nogama znaju biti vrlo neprijatni, a narodna medicina ima savršen lek za to. Dodajte kašiku meda i kašiku jabukovog sirćeta u čašu tople vode. Popijte ovaj lek pre nego što odete u krevet.

 

Izbeljivanje zuba

 

Trik je jednostavno grgutanje jabukovog sirćeta ujutru. Ovo će ukloniti bilo kakve mrlje, eliminisati opasne bakterije iz usne duplje i zaštititi vaše zube od karijesa. Rezultat? Zasigurno ćete dobiti taj osmeh holivudskih zvezda.

Povezano:  SVI SU ODLIJEPILI ZA OVIM RECEPTOM: Suhe smokve prže masnoće kao od šale!

Izvor: Webtribune.rs

(portal-novosti.info)

Previous articleČESTO VAS SVRBI TABAN – ODMAH IZVADITE KRV: Obratite pažnju, neočekivan simptom bolesti
Next articleKARDIOLOZI OTKRILI : Koje krvne grupe su sklonije infarktu i srčanim bolestima