Home Zdravlje OVAJ PROIZVOD IMAJU MNOGA BH. DOMAĆINSTVA: POVLAČI SE SA TRŽIŠTA

OVAJ PROIZVOD IMAJU MNOGA BH. DOMAĆINSTVA: POVLAČI SE SA TRŽIŠTA

393
Advertisements

Agencije za bezbjednost hrane BiH potvrdila je da se sa tržišta iz predostrožnosti povlači “dmBio” biber crni, cijelo zrno od 70 grada, zbog mogućeg prisustva salmonele.

Iz Agencije je saopšteno da se ovaj proizvod, s rokovima trajanja septembar i novembar 2025. godine, povlači iz predostrožnosti, jer je kompanija “DM” prilikom vlastite kontrole zaključila da se ne može isključiti mogućnost prisutnosti salmonele.

U skladu sa odredbama Zakona o hrani, subjekt u poslovanju sa hranom obavijestio je potrošače o povlačenju proizvoda, dodaje se u saopštenju.

Agencija za bezbjednost hrane BiH dostavila je sve informacije na dalje postupanje nadležnim inspekcijskim tijelima u BiH.

Advertisements

Kompanija “DM” saopštila je 12. decembra da povlači ovaj proizvod i pozvala kupce koji su ga već kupili da prestanu da ga koriste.

Povezano:  SVAKOJ OSOBI JE POMOGLA : Ako je spremite u kombinaciji sa “RAKIJOM”,moć ove biljke je za mnoge bolesti je čudo!
Previous article6 SIMPTOMA PRITAJENE PNEUMONIJE: Sigurni znakovi da se infekcija proširila na pluća!
Next articleŠTA SMIJEMO JESTI KADA IMAMO TEMPERATURU, A ŠTA NE – NUTRICIONISTA DANIJELA: Ovo opterećuje crijeva i zagrijava tijelo!