OVAJ recept će lako OČiSTITI vaša PLUĆA za samo 3 dana, čak i ako ste pušač VIŠE od 5 GODINA

ZAPRATITE I PODIJELITE

Bez obzira koliko su ljudi svjesni štetnih sastojaka u cigaretama i kako su brojni uzrok raka pluća, i dalje ne mogu prestati pušiti.Pa ako se prepoznajete u gornjoj rečenici, najmanje što možete učiniti je očistiti pluća od nikotina i katrana i smanjiti rizik infekcija.

Iako ne postoji čarobna formula koja će očistiti dišni sustav od nikotina, katrana i drugih štetnih sastojaka , doređena hrana može pomoći u čišćenju pluća.Sljedeći lijek je izuzetno učinkovit i prirodan način za čišćenje pluća.

Ne želiš da se zamaraš pravljenjem? Klikni ovdje da kupiš gotov proizvod!

SASTOJCI

1 l vode

400 grama luka

400 grama meda

2 kašike kurkuma

Korijen đumbira

PRIPREMA :

Kuhajte vodu, ako ste odabrali med, dodajte ga na kraju.Nasjeckajte luk i izrendajte korijen  đumbira.Dodajte oboje u smjesu.Kada smjesa provri, dodajte kurkumski prah i smanjite toplinu na nisku razinu.Kuhajte smjesu sve dok se ne smanji za pola.Zatim uklonite lonac sa toplote, iscijedite tekućinu i prespite sadržaj u teglu.Neka se smjesa potpuno ohladi.Spremite teglu u frižider.

UPOTREBA :

Uzimajte ovaj lijek dva puta dnevno – ujutro na prazan želudac i nakon kasne noćne večere.Uzmite dvije kašike svaki put.

Ali, ipak ako ne želite da se zamarate samostalnim spremanjem recepta i eventualnim pravljenjem neželjenih grešaka, preporučujemo Vam odličan domaći prirodni preparat upravo za ovu namjenu!

(portal-novosti.info)


ZAPRATITE I PODIJELITE