Home Zdravlje OVE BILJKE POD HTNO IZBACITE IZ KUĆE : Privlače samo lošu i...

OVE BILJKE POD HTNO IZBACITE IZ KUĆE : Privlače samo lošu i negativnu energiju

9815
Advertisements

Na ovaj način možete da utvrdite da li  mjesto ima negativne vibracije.


Naša kuća treba da bude prava oaza mira za cijelu porodicu, ali često u nekim periodima života to baš i nije tako, pa gledamo samo da se sklonimo i pobjegnemo što dalje od nje.

Svaki prostor ima svoju određenu energiju, i često nam se desi i kada odemo kod nekoga drugog u kuću često nam bez nekog posebnog razloga nešto tamo ne odgovara.  

Ovo su neki od ,,simptoma” koje možete da prepoznate.

1. Glavobolja

Advertisements

Ako vam se glavobolja javlja samo povremeno i to baš na određenoj lokaciji, često je znak da nešto remeti i neodgovara našoj energiji. Pratite kada i u kom momentu vas boli glava.

2. Kaustrofobija

Ako odjednom u nekoj prostoriji osjetite datu ,,težinu“ u grudima, teško disanje, i neku vrstu bespotrebne panike.

3. Biljke

Koliko god da se trudite vaše biljke nikako ne uspijevaju, iznova i iznova se suše, bez obrzira na njegu. Ovo je jasan pokazitelj negativne energije

 

4. Spavanje

Koliko god da ste umorni, ne možete da spavate. Okrećete se, vrtite i imate nemirna osjećanja i misli koje vas ne puštaju da se odmorite i spremite za sutrašnji dan.

5. Mirisi

Čudni neobični mirisi bez porijekla, ne možete da odredite odakle dolaze iako ste možda sat vremena pre toga sredili cijelu kuću.


6. Nemirni kućni ljubimci

Poznato je da psi više osjećaju i vide od nas. Osjete ko nas voli, želi dobro a i one druge negativne stvari kod čovjeka. Kada su psi ili mačke u kući lijepo raspoloženi, nemate razloga za brigu, ali ako su stalno napeti i previše hipekativni, onda je znak za brigu.

Povezano:  ISPRAVAK: Smrznuti limun ne sprečava rak!

Za mjesto gdje osjećate negativnu energiju u vašoj kući koristite tamjan. Tamjan će protjerati sve neprijatne mirise, energetski očistiti prostor i ispuniti ga prijatnijim energijama.

Ako ipak u tuđim kućama osjećate nelagodu, izbjegavajte tamo da idete.

Previous articleZOVU JE PRIRODNI ASPIRIN: Ova moćna biljka nema šta ne liječi – riješiće vas bola i preporodiće cijeli organizam!(RECEPTI)
Next articleKonzumirajte OVAJ napitak 7 dana i zatim se izmjerite: Zaboravićete na MASNOĆE sa vašeg stomaka!