Home Zdravlje OVE NAMIRNICE SMIJETE JESTI IZA PONOĆI – NE DEBLJAJU I NEĆETE OSJETITI...

OVE NAMIRNICE SMIJETE JESTI IZA PONOĆI – NE DEBLJAJU I NEĆETE OSJETITI NADUTOST: Nutricionisti otkrili trik- prevarit ćete glad

895
Advertisements

Ako ne možete da zaspite jer vam krče crijeva ili se budite tokom noći sa ciljem da pogledate šta imate u frižideru, ne očajavajte. Nutricionisti kažu da ne treba da trpite glad i da postoje zdrave “grickalice” koje vam neće naškoditi.

Kažu da je idealno da posljednji obrok bude 3 do 4 sata prije spavanja, ali ukoliko osjećate glad, možete se zasiti jednostavnim namirnicama.

Advertisements

Evo šta možete da jedete u toku noći:

Jogurt sa medom

Možda vam ovo zvuči kao neobična kombinacija, ali prvo probajte. Umjesto sladoleda sa visokim sadržajem šećera, uzmite jogurt koji je bogat proteinima, a ako vam se jede nešto slatko, dodajte kašiku meda. Mala količina ugljenih hidrata sa proteinima zasitiće vas i više nego što mislite.

Kokice

Kokice su česta tema polemisanja i rasprava: da li goje ili ne. Međutim, nutricionista Erika Kanal kokice izdvaja kao zdravu noćnu grickalicu. Njena preporuka je da kokicama dodate biber ili bijeli luk u prahu.

Jaje

Tvrdo kuhano jaje sadrži samo 75 kalorija, a odlično vas može zasititi. Prema riječima nutricionista, ova vrsta užine će vam omogućiti da zaboravite na glad do jutra, a neće uticati na to da se ugojite.

Povezano:  EVO KAKO DA SMRŠATE UZ POMOĆ SODE BIKARBONE: Izgubite i do 5 kilograma za samo 2 nedjelje, a recept je postao apsolutni hit…
Previous articleMOŽE DA POVEĆA RIZIK OD SRČANOG UDARA ZA SAMO 1 SAT: Svakodnevno se izlažemo opasnosti, a da toga i nismo svjesni
Next articleDA ODMAH ZASPITE: Lijepo ćete spavati i buditi se svježi, samo popijte ovo i spavati ćete kao beba