Home Horoskop Ovih 5 pića će vam pomoći da dovedete LINIJU DO SAVRŠENSTVA…

Ovih 5 pića će vam pomoći da dovedete LINIJU DO SAVRŠENSTVA…

69
Advertisements

Kako biste doterali svoju liniju do perfekcije, ne morate da lijete znoj u teretani ili se izgladnjujete.

Dovoljno će biti da jedete normalno, da se što više krećete i da uz sve to ispijate što veće količine sledećih napitaka, jer oni imaju moć da tope vaše kilograme.

Sokovi od povrća: Kelj, kupus, brokoli ili karfiol su namirnice koje blagotvorno deluju na vašu liniju. Bogate fitonutrijentima, smanjuju telesnu masu i uravnotežuju nivo hormona.

Crna kafa: Kada se pije u umerenim količinama, crna kafa ima višestruku korist. Sadrži antioksidanse koji smanjuju rizik od kancera, dijabetesa i srčanih oboljenja, a povrh svega toga kafa nije kalorična, što ujedno i održava, odnosno smanjuje vašu telesnu masu.

Zeleni čaj: Zeleni čaj ima mnoge prednosti, a brzo gubljenje težine je jedna od njih. Jedna šolja ovog moćnog napitka dnevno učiniće da vaš organizam dobije količinu antioksidanata koji čiste organizam i tope višak masti. Osim toga, dobar je i za opuštanje.

Advertisements

Ceđeni sokovi: Odličan su izbor ukoliko svoj organizam želite da očistite od toksina, a samim time se i rešite viška kilograma. Ceđene sokove možete da pravite od voća ili od kombinacije voća i povrća, a među najbolje namirnice spadaju agrumi, kao i namirnice bogate vlaknima poput šargarepe i jabuke.

Sok od kruške: Lako ga je pripremiti, a vrlo je bogat vitaminima i mineralima. Sadrži velike količine vitamina C, a osim toga što pomaže da izgubite kilograme, ujedno i povećava nivo telesne energije. Isti efekat na telo ima i sok od borovnice, prenosi espreso.

Povezano:  PRECIZAN HOROSKOP STARIH SLOVENA: Do tančina otkriva karakter i sudbinu!
Previous articlePUN MJESEC otvara oči, donosi velike promjene i OPTIMIZAM: Ipak, mnogima će PREKIPJETI…
Next articlePERETE LI PEŠKIR POSLIJE TUŠIRANJA ILI GA SUŠITE PA PONOVO KORISTITE? Doktor otkrio, EVO ŠTA JE POGREŠNO