Home Horoskop Ovo su jasni znaci da je žena stigla do “VRHUNCA”

Ovo su jasni znaci da je žena stigla do “VRHUNCA”

183
0
Advertisements

Žene teže doživljavaju “vrhunac” od muškaraca – a ponekad se dogodi da čak i glume da su dostigle “vrhunac” kako ne bi povredile svog partnera.

Ipak, istraživači tvrde da postoje znakovi koji mogu ukazati na to da je žena zaista doživela “vrhunac” tokom odnosa. Širenje zenica, crvenilo na grudima, ubrzano disanje. Sve to mogu biti znakovi da žena doživljava “vrhunac”. Pored ovih, postoje još neki znakovi koji ukazuju na dostizanje “vrhunca”.

Pogled: Pogledajte svoju partnerku u krevetu ravno u oči. Ako joj je teško fokusirati se na vas ili joj se zenice šire, velika je verovatnoća da je doživela “vrhunac”.

Telo postaje napeto: Kada žena doživljava “vrhunac”, obično napinje telo i kontrahuje mišiće, a ponekad bi vas mogla i čvrsto uhvatiti ili ogrebati u tom trenutku.

Advertisements

Stezanje vaginalnih mišića: Muškarac ponekad može osetiti kada žena dolazi do “vrhunca” – i to na način da oseti zatezanje njenih v**inalnih mišića oko p**isa ili prsta.

Sjaj kože: Nakon što žena doživi “vrhunac”, obratite pažnju na sjaj njenog lica. Postizanje vrhunca utiče na to da krv brže protiče žilama pa se čini kao da koža poprimi poseban sjaj.

Zatvaranje očiju: Ponekad žena može i zatvoriti oči dok dolazi do “vrhunca”, a otvoriće ih tek kada osećaj zadovoljstva prođe.

Otkucaji srca: Postizanje “vrhunca” uslovljava i ubrzanje rada srca. Otkucaji će biti brži i glasniji, a ponekad su toliko glasni da ne morate ni približiti svoje uho njenim grudima da biste ih čuli i osetili.

Piše: Index.hr, prenosi: prva.rs

Povezano:  SLOMLJENO SRCE može biti okidač za mnoge PROBLEME: Kako raskid utiče na vaše ZDRAVLJE...